Produse Elmiplant din oferta LeaculVerde

Intinerire naturala pentru piele si spirit!

Este ceea ce ne-am propus atunci cand am creat gama de produse cosmetice elmiplant.
Bun venit intr-o lume in care ingredientele naturale se contopesc in texturi incantatoare si arome delicioase pentru a-ti oferi o experienta de ingrijire unica!
Ingrijeste-ti pielea cu formule naturale eficiente, create pentru a-ti conferi rezultatele dorite in functie de tipul de piele si de varsta ta.
Beneficiaza de o gama completa de produse pentru ingrijirea tenului si a corpului tau, create dupa cele mai recente tehnologii in domeniu, respectand sanatatea si siguranta pielii tale!

PUTEREA NATURII
Natura a reprezentat sursa de inspiratie pentru gama elmiplant.
Avand la baza aceasta mostenire solida, expertii din laboratoarele elmiplant se folosesc de cunoasterea in profunzime a ingredientelor naturale si a proprietatilor acestora pentru a crea noile game de produse cosmetice elmiplant.
Cautam in mod constant tot ce Natura ofera mai bun, combinand extractele naturale, pentru a crea produse cosmetice sigure si eficiente pentru toate tipurile de piele.
Pentru ca Natura este pasiunea noastra!

TRANSPARENTA
elmiplant a functionat intotdeauna pe baza respectului pentru consumatorii sai si a angajamentului de a asigura produse cosmetice de calitate la preturi accesibile.
Misiunea noastra este sa asiguram un sortiment cat mai variat de produse cosmetice de cea mai buna calitate care sa acopere diferitele probleme ale pielii, urmandu-ne pasiunea pentru calitate si respect pentru clientii nostri.
Sanatatea pielii este principala noastra preocupare, de aceea formulele noastre nu contin parabeni. Mai mult, toate produsele noastre sunt testate dermatologic pentru a dovedi compatibilitatea cu pielea, cat si efectele declarate ale fiecarui produs in parte.

CALITATE CONSTANTA
Folosim intotdeauna cele mai potrivite ingrediente naturale de cea mai buna calitate si dezvoltam produsele in conditii de calitate certificate si proceduri de productie riguroase si atent supravegheate.
Compania noastra este certificata ISO 9001:2008 privind sistemul de calitate al managementului, ISO 14001:2004 privind sistemul de management al mediului si ISO 22716:2007 privind normele GMP (Good Manufacturing Practice). Mai multe informatii puteti gasi aici.
Chiar si dupa ce produsul a fost fabricat, munca noastra nu se termina! Datorita sistemului integrat de control al calitatii, toate loturile de produse fabricate sunt supuse la teste amanuntite pentru a ne asigura de faptul ca de fiecare data consumatoarele noastre beneficiaza de aceleasi standarde inalte de calitate.

Afisati filtrele

Afișez toate cele 17 rezultate

Afisati filtrele

Afișez toate cele 17 rezultate