Produse Favisan din oferta LeaculVerde

Favisan invata de la natura !

 

In urma cu 35 de ani, ca absolventa a Facultatii de Inginerie Chimica din Timisoara, VIRGINIA FAUR a deschis o poarta stramta si a intrat in lumea inventatorilor.

A brevetat un unguent antireumatic, ca ajutor al Naturii pentru omul suferind. Era primul pas pe un drum ce avea sa-i deschida perspective nebanuite.

Au urmat alte preparate medicamentoase: pentru otite, afectiuni hepato-biliare, ingrijirea tenului, stoparea evolutiei diabetului si chiar inhibarea.

FAVISAN este o institutie ce inspira incredere. Din multitudinea de produse – peste 500 – si tratamente naturale pe baza de plante medicinale – mai bine de 100 -, fiecare gaseste ceva ce i se potriveste. Solicitati informatii, comandati produse si tratamente naturale. Veti constata diferenta: sunt mai eficiente decat cele pe care le-ati folosit pana acum. Dati-ne apoi de veste cum va simtiti. Asociati administrarea acestor produse cu dieta prescrisa. „Suntem ceea ce mancam”, dand crezare marelui Hipocrat, fiind corecti cu noi insine. Veti primi informatii verificate, juste, bune de pus in practica:cartile „Adevarul despre alimentatie”, „Cat de putin se cunoaste omul pe sine” si „FAVISAN, o noua filosofie de viata”, „Dezintoxicarea, magia vindecarii”, „Retete pentru trup si suflet”, „Un brevet de viata lunga”.

Produsele FAVISAN nu sunt testate pe animale; sunt testate pe voluntari.

Afisati filtrele

Afișez 1 - 32 din 73 de rezultate

Afisati filtrele

Afișez 1 - 32 din 73 de rezultate