Zimez 30 capsule Sun Wave Pharma

51.90lei

Zimez este un complex de 12 enzime digestive, ce asigura digestia si absorbtia optima a tuturor principiilor alimentare: grasimi, proteine, carbohidrati.

Stoc epuizat

SKU: SUNM.00082 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Zimez este un complex de 12 enzime digestive, ce asigura digestia si absorbtia optima a tuturor principiilor alimentare: grasimi, proteine, carbohidrati.

Proprietatile componentelor din Zimez:

Zimez contine un amestec de enzime de origine vegetala, formulat astfel incat enzimele sa nu fie distruse de actiunea sucului gastric.

Enzimele proteolitice din Zimez (proteaza 4.5, proteaza 6.0, proteaza 3.0 si peptidaza) descompun proteinele din alimente pana la aminoacizi.

Carbohidrazele (amilaza, lactaza, glucoamilaza, invertaza, celulaza, alfa-galactozidaza si maltaza acida) ajuta la o digestie mai buna a carbohidratilor (zaharurilor) din alimentatie. Celuloza nu poate fi hidrolizata in tractul digestiv al omului.

Prezenta ei este necesara deoarece stimuleaza peristaltismul intestinal. Celulaza este o enzima care determina descompunerea celulozei in glucoza, monozaharid care este usor absorbit.

Lipaza descompune grasimile, asigurand o digestie mai buna.

Beneficii:

FORMULA ENZIMATICA COMPLETA – 12 enzime digestive – asigura digestia si absorbtia optima a tuturor principiilor alimentare: grasimi, proteine, carbohidrati.

ENZIMELE din compozitia ZIMEZ sunt de ORIGINE FUNGICA si de aceea sunt ACTIVE INCA DIN STOMAC, STABILE IN INTERVALE LARGI DE PH (2.75-10), nu necesita invelis enteric

EFICIENTA SUPERIOARA enzimelor din PANCREATINA PORCINA, deoarece enzimele ZIMEZ sunt stabile fata de proteazele endogene si acizii biliari, au durata de supravietuire crescuta

Compozitie:

Amilza – 10 000 DU

Proteaza 4,5 – 15 000 HUT

Proteaza 6.0 – 10 000 HUT

Maltaza acida – 10 MaltU

Lipaza – 3 500 FIP

Proteaza 3.0 – 25 SAPU

Celulaza – 500 CU

Alfa-galactozidaza – 150 GalU

Glucoamilaza – 10 AGU

Lactaza – 1000 ALU

Peptidaza – 2000 HUT

Invertaza – 500 SU

Ingrediente: amestec de enzime (amilaza, Amilaza 10 000 DU proteaza 4.5, proteaza 6.0, maltaza acida, lipaza, Proteaza 4.5 15 000 HUT proteaza 3.0, celulaza, alfa-galactozidaza, Proteaza 6.0 10 000 HUT glucoamilaza, lactaza, peptidaza, invertaza), Maltaza acida 10 Malt capsula (hidroxipropilmetilceluloza), tarate de Lipaza

Indicatii:

Ajuta la mentinerea digestiei normale si la absorbtia adecvata a nutrientilor la persoanele care au o cantitate insuficienta de enzime digestive, precum si la persoanele a caror dieta este bogata in grasimi, carbohidrati si proteine.

Mod de administrare: oral – cate 1-2 capsule in timpul sau dupa mesele principale, doza zilnica maxima recomandata fiind de 6 capsule.

Atentionari:

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici

A se consuma, de preferinta, pana la sfarsitul datei de expirare inscrisa pe ambalaj

Pastrare:

A se pastra la temperaturi sub 25″C

A se feri de lumina si umezeala

Prezentare: cutie cu 3 blistere a cate 10 capsule.

Important! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/utilizare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Zimez 30 capsule Sun Wave Pharma”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!