Vitex 100Cps Solaray Secom

52.00lei

Vitex Solaray Secom reglare ciclu menstrual. Reduce chisturi ovariene, mentine fertilitatea. Echilibreaza sistemul hormonal feminin.

În stoc

SKU: SECO.00094 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Echilibreaza sistemul hormonal feminin si favorizeaza fertilitatea.

Beneficii:

  • reducerea manifestarilor premenstruale (bufeuri, iritabilitate, congestia sanilor, tulburari de dispozitie, crampe abdominale, dureri la nivelul capului sau in zona superioara a gatului, tulburari de somn)
  • reduce nivelul prolactinei prin efect agonist-similar dopamine
  • creste nivelul melatoninei in timpul somnului
  • reglarea ciclului menstrual, reducerea chisturilor ovariene, mentinerea structurii normale a aparatului genital feminin si a fertilitatii
  • creste nivelul progesteronului (stimuleaza eliberarea hormonului luteinizant-LH)
  • reducerea manifestarilor in perimenopauza
  • echilibreaza raportul estrogeni/progesteron
  • reducerea efectelor cauzate de excesul de prolactina la barbati
  • reducerea manifestarilor determinate de secretia de prolactina la nivel hipofizar

Ingrediente:
Vitex agnus castus (Vitex, fruct – 400 mg/capsula), Componente bioactive: glicozide iridoide (agnuside, aucubine), uleiuri volatile (alfa-pinen, beta-pinen), alcaloizi (viticin), flavonoide (casticin, kampferol, quercetagetin, vitexin) apigenin, luteolin), acizi grasi esentiali (palmitic, oleic, linoleic, stearic), diterpeni (rotundifuranen, vitexilactone, viteagnusines, vitetrifolines)

Administrare:
Se recomanda cate 1-6 capsule/zi, in timpul mesei, cu 200ml de apa, sau conform indicatiilor consultantului de specialitate.


Vitex (denumire populara: Mielarea), cunoscuta si sub numele de „planta femeilor”, contribuie la reglarea ciclului menstrual, usurand totodata simptomele sindromului premenstrual (balonare, dureri la nivelul sanilor, depresie, iritabilitate, cefalee, oboseala, insomnii, dificultati de concentrare, etc.) si ale menopauzei (bufeuri de caldura, uscarea vaginului, tulburari afective, nervozitate, anxietate, disfunctii sexuale, pierderea de memorie in puseuri etc.).
Mai poate fi flosita si pentru tratamentul hiperplaziei benigne a prostatei, pentru a creste cantitatea de urina, precum si pentru a reduce dorinta sexuala.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vitex 100Cps Solaray Secom”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Vitex 100Cps Solaray Secom
Vitex 100Cps Solaray Secom