Vitamina K1 100mcg 100tbl SOLGAR

49.20lei

Vitamina K1 100 mcg 100tbl SOLGAR este recunoscuta pentru rolul in mentinerea sanatatii oaselor si pentru coagularea corespunzatoare a sangelui la oameni.

În stoc

SKU: SOLG.00078 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Vitamina K1 100 mcg 100tbl SOLGAR este recunoscuta pentru rolul in mentinerea sanatatii oaselor si pentru coagularea corespunzatoare a sangelui la oameni.

Vitamina K este importanta pentru coagularea corespunzatoare a sangelui la oameni. Este esentiala pentru sintetizarea, de catre ficat, a patru proteine ce contribuie la coagularea sangelui. Vitamina K este de asemenea recunoscuta la scara larga pentru rolul in mentinerea sanatatii oaselor. Mecanismul ce conduce la acest rol poate fi datorat abilitatii vitaminei K de a activa calcitonina, ajutand la absorbtia calciului in oase. Filochinona din surse alimentare este denumita K1. Vitamina K1 100 mcg 100tbl SOLGAR poate fi consumat de vegetarieni.

Vitamina K1 100 mcg 100tbl SOLGAR se administreaza ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) tableta pe zi, preferabil in timpul mesei.

Fiecare tableta asigura Vitamina K1 100 mcg 100tbl SOLGAR: Vitamina K1 (sub forma de fitomenadiona)100 μg

Aleg SOLGAR deoarece:

Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea! Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale. Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic. Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie.

Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie. Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor. Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale. Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vitamina K1 100mcg 100tbl SOLGAR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Vitamina K1 100mcg 100tbl SOLGAR
Vitamina K1 100mcg 100tbl SOLGAR