Train-Your-Brain 60cps Secom Good Routine

113.30lei

Train-Your-Brain 60cps Secom Good Routine suport nutritional cerebral, in mod natural, fara adaos de ingrediente stimulante.

În stoc

SKU: SECO.00496 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Train-Your-Brain 60cps Secom Good Routine suport nutritional cerebral oferit de 9 neuro nutrienti, in mod natural, fara adaos de ingrediente stimulante.

 

Citicolina

Rol esential in sinteza Fosfatidilcolinei, nutrient cu rol cheie in constitutia membranelor celulare si a Acetilcolinei, neurotransmitator principal implicat in procesele de comunicare interneuronale. Citicolina actioneaza prin imbunatatirea functiei cognitive, a proceselor de invatare si memorare si a metabolismului energetic la acest nivel.

Acid Alfa Lipoic

Regasit in mod natural in organismul uman, Acidul Alfa Lipoic joaca rol de coenzima in reactiile metabolismului si are actiune antioxidanta evidentiata prin echilibrarea nivelurilor radicalilor liberi prin proprietatile intrinseci. Aceasta sustine functia cerebrala, oferind suport in cazul afectarii memoriei.

Acetil L-Carnitina

Se regaseste in mod normal in organismul uman, fiind usor sintetizata din L-carnitina. Unul dintre cele mai importante roluri ale sale este de a transporta acizii grasi la nivel mitocondrial. Participa la sinteza si eliberarea neurotransmitatorilor, sustine imbunatatirea atentiei, a proceselor de invatare si memorare, precum si a starii de spirit.

Bacopa Monnieri

Contribuie la mentinerea fluxului sangvin cerebral normal asociat cu performanta mentala. Extractul standardizat prezinta si alte beneficii la nivel neuronal cu impact pozitiv in reducerea declinului functiei cognitive si a memoriei asociate inaintarii in varsta. Mai mult, aceasta planta poate sustine adaptarea la stres.

Panax Ginseng

Cunoscut si sub denumirea de Ginseng asiatic, acesta este un extract standardizat cu proprietati adaptogene ce ajuta la sustinerea vitalitatii. Sustine echilibrul fiziologic, atunci cand acesta este perturbat de diferiti factori stresori (fizici, psihici sau din mediul inconjurator). De asemenea, contribuie la mentinerea normala a activitatii psihice si fizice, a circulatiei sanguine ce este corelata cu performanta si reactivitate cerebrala, mentine capacitatile fizice si mentale in cazuri de slabiciune, extenuare, oboseala sau lipsa a puterii de concentrare.

Fosfatidilserina

Fosfatidilserina este un fosfolipid esential, componenta indispensabila a membranelor celulare, inclusiv a membranelor celulelor nervoase. Ofera protectie si integritate structurala celulelor neuronale si faciliteaza comunicarea dintre neuroni, contribuind la mentinerea unei activitati echilibrate a neurotransmitatorilor.

Utilizare

TRAIN-YOUR-BRAIN® se recomanda in perioadele de suprasolicitare intelectuala (sesiune, examene etc.) stres, oboseala mentala, epuizare psihica si fizica si in cazul dificultatilor de concentrare si a deficitului de memorie.

Mod de administrare

2 capsule/zi la masa, cu un pahar cu apa sau conform recomandarilor consultantului de specialitate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Train-Your-Brain 60cps Secom Good Routine”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Train-Your-Brain 60cps Secom Good Routine
Train-Your-Brain 60cps Secom Good Routine