Tinctura Passiflora 50Ml Hofigal

9.90lei

În stoc

SKU: HOFI.00264 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Prezentare

Acest medicament este disponibil fara prescriptie medicala.

Cu toate acestea, este necesar sa utilizatiTinctura de passiflora cu atentie, pentru a obtine cele mai bune rezultate.- Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.

– Intrebati farmacistul daca aveti nevoie de mai multe informatii sau sfaturi.

-Trebuie sa va prezentati la medic daca simptomele dumneavoastra se inrautatesc sau nu se imbunatatesc dupa 3 zile.

– Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa-i spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Tinctura de passiflora face parte din grupa: hipnotice si sedative in combinatie, exclusiv barbiturice.

tilizat in mod traditional pentru a reduce nervozitatea la adulti (mai ales in caz de percepere exagerata a batailor inimii (palpitatii), dupa excluderea oricarei boli de inima) si copii, mai ales in caz de tulburari ale somnului.

Cum arata Tinctura de passiflora si continutul ambalajului

Tinctura de passiflora se prezinta sub forma de picaturi orale solutie. Solutia este limpede de culoare verde – inchis, cu gust amar si miros caracteristic. Cutie cu flacon din sticla de culoare bruna, a 30 ml picaturi orale solutie, prevazut cu picurator. Cutie cu flacon din sticla de culoare bruna, a 50 ml picaturi orale solutie, prevazut cu picurator. Indicatii A se lua in considerare atentionarile generale in cazul sedativelor, hipnoticelor. Nu se administreaza la pacientii cu tratament anticoagulant decat sub supraveghere medicala (la administrare prelungita poate creste riscul de sangerari). Datorita lipsei datelor suficiente, nu este recomandata administrarea medicamentului la copii decat sub supraveghere medicala. A se lua in considerare continutul in alcool etilic al medicamentului. Nu utilizati Tinctura de passiflora in urmatoarele cazuri:Hipersensibilitate la Passiflora herba (partea aeriana de passiflora).

Utilizarea altor medicamente Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala. Exista posibilitatea unor interactiuni ale Tincturii de passiflora cu medicamente anticoagulante. Se recomanda prudenta si supraveghere medicala, atunci cand Tinctura de passiflora se asociaza altor medicamente cu efect sedativ sau hipnotic.

Utilizarea Tincturii de passiflora cu alimente si bauturi Trebuie evitata utilizarea Tinctura de passiflora concomitent cu consumul de bauturi alcoolice. Sarcina si alaptarea Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament. Datorita lipsei datelor suficiente privind utilizarea Tincturii de passiflora in timpul sarcinii sau in perioada de alaptare, nu se recomanda administrarea medicamentului la femei gravide sau care alapteaza. Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor Datorita efectului hipnotic al Passiflorae herba, medicamentul poate afecta capacitatea de a conduce vehicule de a folosi utilaje. Medicamentul contine alcool etilic.

Actiuni Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, Tinctura de passiflora poate determina reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. In cazuri rare pot sa apara reactii de hipersensibilitate. Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa comunicati medicului dumneavoastra sau farmacistului Conditii de pastrare A se pastra la temperaturi intre 15-25oC, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. Nu utilizati Tinctura de passiflora dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj dupa exp.. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.

Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

Administrare

Utilizati intotdeauna Tinctura de passiflora exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra.

Trebuie sa discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur

Daca medicul nu recomanda altfel, doza recomandata este de 20-30 picaturi de 2-3 ori pe zi, diluate cu 50 ml apa, dupa mese. Daca utilizati mai mult decat trebuie din Tinctura de passiflora

Daca apar reactii adverse informati de urgenta medicul dumneavoastra, care va lua cele mai potrivite masuri care se impun in fiecare caz.

Daca uitati sa utilizati Tinctura de passiflora Nu dublati dozele pentru a recupera doza omisa.

Continuati cu doza obisnuita dupa orarul normal.

Daca incetati sa utilizati Tinctura de passiflora Nu reprezinta un pericol direct dar se recomanda ca mai intai sa va adresati medicului. Pentru informatii suplimentare privind modul de administrare si pentru stabilirea duratei tratamentului se recomanda ca pacientul sa se adreseze medicului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tinctura Passiflora 50Ml Hofigal”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Tinctura Passiflora 50Ml Hofigal
Tinctura Passiflora 50Ml Hofigal