Test Veneris Pentru Candidoza 1/Cut Barza

34.40lei

Test Veneris Pentru Candidoza 1/Cut Barza ofera un diagnostic rapid pentru candidoza, prin depistarea in urina a ciupercii Candida.

În stoc

SKU: BARZ.00002 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Test Veneris Pentru Candidoza 1/Cut Barza ofera un diagnostic rapid pentru candidoza, prin depistarea in urina a ciupercii Candida.

 

Testul Veneris ofera un diagnostic rapid pentru candidoza, prin depistarea in urina a ciupercii Candida Albicans, a carei dezvoltare excesiva cauzeaza infectia.

VEZI PROSPECT

Caseta de testare, pipeta, recipient de colectare a urinei, flacon cu 0,5ml de solutie tampon, instructiuni de utilizare.

Precizie de 98,4%, aceeasi precizie ca a analizelor de laborator.

Rezultat in 15 minute.

Test UNISEX

DESCRIERE

Candida albicans este o ciuperca care traieste aproape peste tot, inclusiv in corpul uman. De obicei, sistemul imunitar tine sub control dezvoltarea excesiva a ciupercii.

Infectia cu Candida albicans este cunoscuta si sub denumirea de candidoza, candidoza vulvo-vaginala, vaginita candidozica sau infectie vaginala. Aproximativ 75% dintre femei fac o infectie vaginala cel putin o data in viata. In 80-90% din cazuri, candidoza vulvovaginala este cauzata de o dezvoltarea excesiva a ciupercii Candida albicans.

De obicei, infectiile cu Candida pot fi eliminate cu un tratament de scurta durata cu medicamente antifungice. Cu toate acestea, la persoanele cu SIDA sau alte boli care slabesc sistemul imunitar, infectiile cu Candida pot fi dificil de tratat si pot reveni dupa tratament.

La persoanele cu un sistem imunitar slabit, candidoza poate pune viata in pericol in cazul in care trece in sange si se raspandeste la organele vitale.

PASI DE UTILIZARE

Colectati o proba de urina si introduceti 3-4 picaturi de urina in eprubeta

Amestecati continutul 5-6 secunde

Aplicati 3-4 picaturi pe casuta de testare

Asteptasi 15 minute afisarea rezultatului

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Test Veneris Pentru Candidoza 1/Cut Barza”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Test Veneris Pentru Candidoza 1/Cut Barza
Test Veneris Pentru Candidoza 1/Cut Barza