Test Sarcina cu Determinarea Saptamanii Barza

25.90lei

Test Sarcina cu Determinarea Saptamanii Barza, un test imunologic pentru detectarea gonadotropinei corionice umane in urina.

Stoc epuizat

SKU: BARZ.00023 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Test Sarcina cu Determinarea Saptamanii Barza, un test imunologic pentru detectarea gonadotropinei corionice umane in urina.

 

Testul de sarcina Barza cu determinarea saptamanii STILOU este un test imunologic pentru detectarea gonadotropinei corionice umane in urina. Acest test de sarcina rapid, usor de folosit, este destinat utilizarii la domiciliu.

Cutia contine 1 test tip stilou

Acuratete >99%

In orice moment al zilei

Descriere

Testul de sarcina Barza cu determinarea saptamanii este un test imunologic pentru detectarea gonadotropinei corionice umane in urina. In functie de cantitatea de hormon de sarcina depistata in urina, testul indica daca esti in prima, a doua sau a treia saptamana de sarcina.

Cum se utilizeaza?

Testul poate fi efectuat in orice moment al zilei, insa tineti cont ca prima urina de dimineata contine cel mai ridicat nivel de hCG. Cu ajutorul Testului de sarcina Barza, puteti determina saptamana de sarcina.

> Scoateti testul stilou din folia de aluminiu;

> Scoateti capacul si efectuati testul imediat;

> Colectati urina intr-un recipient curat si uscat si introduceti capatul absorbant in urina timp de 10 secunde sau plasati capatul absorbant al testului direct sub jetul de urina timp de 5 secunde;

> Trebuie sa asteptati cel putin 5 minute inainte de a citi rezultatul. Uneori rezultatele pot aparea dupa 2 minute. Nu interpretati rezultatul dupa 10 minute.

Citeste rezultatul

  1. Un rezultat negativ este indicat de aparitia unei singure linii roz in zona de control ”C”. Nu apar alte linii colorate in pozitiile ”1”, ”2” si ”3”.
  2. Prezenta unei singure linii roz in pozitia ”1” indica prezenta hCG la o concetratie corespunzatoare primei pana la a 2-a saptamana de sarcina.
  3. Prezenta a 2 linii roz in pozitiile ”1” si ”2” indica prezenta hCG la o concentratie corespunzatoare de la doua la trei saptamani de sarcina.
  4. Prezenta a 3 linii roz in pozitiile ”1”, ”2” si ”3” indica prezenta hCG la o concentratie corespunzatoare a trei saptamani de sarcina sau mai mult.
  5. Daca nu apare nicio linie in zona de control ”C”. Rezultatul obtinut este invalid si nu trebuie interpretat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Test Sarcina cu Determinarea Saptamanii Barza”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!