Test Rapid Boala Lyme Cauzata de Capusa 1buc Barza

50.80lei

Test Rapid Boala Lyme Cauzata de Capusa 1buc Barza iesirile la iarba verde si muscaturile de capuse nu mai sunt un stres !

Stoc epuizat

SKU: BARZ.00025 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Test Rapid Boala Lyme Cauzata de Capusa 1buc Barza iesirile la iarba verde si muscaturile de capuse nu mai sunt un stres !

 

Iesirile la iarba verde si muscaturile de capuse nu mai sunt un stres!

Autotest pentru detectarea infectiei cu Borrelia din sange, cauzata de muscatura de capusa. Cu ajutorul TESTULUI RAPID PENTRU BOALA LYME, este posibila detectarea anticorpilor specifici (IgM ), in cazul infectarii cu Borrelia bacterium, la 2-6 saptamani dupa muscatura de capusa.

Cutia contine 1 test tip caseta

Acuratete: 90%

Rezultat in 10 minute

In orice moment al zilei

Factori de risc si solutii rapide

Netratata, infectia poate afecta articulatiile, inima si sistemul nervos. Simptomele si semnele tipice includ febra, cefaleea, oboseala si un rash caracteristic numit “eritem migrator”. Cele mai multe cazuri de boala Lyme pot fi tratate cu succes cu antibiotice.

Testul rapid pentru Boala Lyme de la BARZA Alert este de un real folos in diagnosticarea bolii Lyme, atunci cand este folosit corect. Ca si in cazul altor infectii, analizele pentru boala Lyme masoara anticorpii produsi de celulele sanguine ca raspuns la infectie.

Este nevoie de cateva saptamani dupa producerea infectarii pentru ca organismul sa produca suficienti anticorpi care sa poata fi detectati. Rezultatul unui Test Rapid pentru Boala Lyme se obtine in 10 minute.

Cum se utilizeaza?

Usor de utilizat, rezultat in 10 min, siguranta in propriul camin.

Presati lanteta cu latura din care s-a scos capacul, de varful unui deget.

Puneti sangele colectat cu pipeta in orificiul casetei de testare.

Cum se citeste rezultatul?

C – o linie = NEGATIV

T+C – 2 linii = POZITIV

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Test Rapid Boala Lyme Cauzata de Capusa 1buc Barza”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!