Test de Sarcina Ultrasensibil Banda Barza

12.10lei

Test de Sarcina Ultrasensibil Banda Barza test rapid care depisteaza prezenta hormonului hCG inca din primele zile ale sarcinii.

În stoc

SKU: BARZ.00015 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Test de Sarcina Ultrasensibil Banda Barza test rapid care depisteaza prezenta hormonului hCG inca din primele zile ale sarcinii.

 

Testul de sarcina Barza Ultrasensibil BANDA este un test rapid care depisteaza prezenta hormonului hCG (gonadotropina corionica umana) in urina, inca din primele zile ale sarcinii. Testul poate fi utilizat cu 5 zile inainte de data probabila a urmatoarei menstruatii*, in orice moment al zilei.

Afli cu 5 zile mai devreme

Cutia contine 1 test tip banda

Acuratete >99%

Rezultat in 3 minute

In orice moment al zilei

Cum se utilizeaza?

Testul poate fi utilizat cu 5 zile inainte de data probabila a urmatoarei menstruatii, in orice moment al zilei, insa tineti cont ca prima urina de dimineata contine cel mai ridicat nivel de hCG. Cu ajutorul Testului de sarcina Barza Ultrasensibil poate fi depistata si sarcina extrauterina.

Colectati urina intr-un recipient curat si uscat. Introduceti testul in urina cu varful sagetii in jos, pana la linia marcata cu MAX, timp de 3 secunde.

Asezati testul pe o suprafata plana si asteptati 3 minute afisarea rezultatului. Rezultatul citit dupa 5 minute nu va fi considerat corect.

Cum se citeste rezultatul?

NU SUNTETI INSARCINATA

Aparitia unei singure linii roz in zona de control (C) indica un rezultat negativ.

SUNTETI INSARCINATA

Aparitia a doua linii roz, o linie in zona de control (C) si o linie in zona de testare (T), indica un rezultat pozitiv.

TESTUL NU ESTE VALID

Daca in 5 minute nu apare nici o linie in zona de control (C), sau apare doar linia din zona de test (T), testul nu este valid.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Test de Sarcina Ultrasensibil Banda Barza”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Test de Sarcina Ultrasensibil Banda Barza
Test de Sarcina Ultrasensibil Banda Barza