Test Amniotest 3/cut Barza

64.50lei

Test Amniotest 3/cut Barza autotest pentru detectarea scurgerilor de lichid amniotic, de diagnosticare in vitro, usor de folosit acasa.

Stoc epuizat

SKU: BARZ.00018 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Test Amniotest 3/cut Barza autotest pentru detectarea scurgerilor de lichid amniotic, de diagnosticare in vitro, usor de folosit acasa.

 

Barza Amniotest va ofera ceva mai multa liniste sufleteasca – atunci cand aveti cel mai mult nevoie de ea.

Descriere

Riscul de scurgeri de lichid amniotic este mai mare decat normalul in perioada de 48 de ore de dupa testele de amniocenteza sau la constatarea unei umeziri de cauza neidentificata, sau la femeile care au un istoric de rupere prematura a membranelor.

Senzatia de pierdere de lichid amniotic este frecventa in timpul sarcinii, ceea ce poate fi o cauza importanta de stres.

Barza Amniotest este simplu de utilizat si interpretat, obtii rezultatul imediat prin examinarea benzii indicatoare. Se poate utiliza si la domiciliu si permite monitorizarea continua, timp de 12 ore, inclusiv a pierderilor intermitente de lichid amniotic.

Barza Amniotest isi schimba culoarea atunci cand vine in contact cu lichide care au valoarea pH-ului mai mare sau egala cu 6,5 unitati. Nivelurile pH-ului lichidului amniotic sunt mai mari de 6,5.

Barza Amniotest este recomandat pentru screening la sarcinile cu risc crescut sau cele normale.

Scurgerile de lichid amniotic fluid maresc riscul de infectii atat pentru mama, cat si pentru fat, iar detectarea timpurie a acestora poate ajuta la:

Prevenirea complicatiilor sau a nasterii premature;

Identificarea unei posibile rupturi a membranelor, in special dupa amniocenteza;

Confirmarea faptului ca vi s-a rupt apa, astfel incat sa puteti ajunge la timp la spital pentru o nastere in siguranta.

Cum se utilizeaza?

Scoateti absorbantul Barza Amniotest din ambalaj.

Fixati absorbantul pe slip.

Purtati absorbantul ca pe un absorbant normal pana cand simtiti umezeala (nu depasiti 12 ore).

Nota: utilizati absorbantul atunci cand stati asezata,  in picioare sau mergeti pe jos. NU folositi absorbantul cand stati culcata.

Atunci cand simtiti o scurgere de lichid, scoateti absorbantul si asteptati 10 minute, apoi verificati daca a avut loc o schimbare a culorii fata de fondul galben al absorbantului.

De asemenea, cand il inlocuiti cu un absorbant nou, verificati daca exista vreo schimbare a culorii.

REZULTATE NEGATIVE

Schimbari de culoare posibile

Daca absorbantul nu si-a schimbat culoarea (a ramas galben sau a redevenit galben dupa 15 minute), umezeala vaginala probabil nu a fost cauzata de lichidul amniotic. Daca scurgerile vaginale continua, aplicati un nou absorbant si repetati testul, apoi consultati-va medicul.

REZULTATE POZITIVE

Schimbari de culoare posibile

Daca pe absorbant are loc o schimbare a culorii in albastru sau verde (indiferent de intensitate), de orice marime, forma sau localizare, lichidul scurs este probabil lichid amniotic.

Schimbarea culorii poate aparea incetosata si poate fi mai intensa de-a lungul unei parti a marginilor benzii galbene. In oricare dintre aceste cazuri, consultati-va medicul sau prezentati-va la spital fara intarziere.

Cutia contine 3 absorbante-test si instructiuni de utilizare

Acuratete >97.06%

In orice moment al zilei

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Test Amniotest 3/cut Barza”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!