TELOM-R HEMATO 120cps DVR Pharm

106.00lei

TELOM-R HEMATO 120cps ajuta la mentinerea sanatatii sistemului microvascular, contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei, contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

Stoc epuizat

SKU: DVRP.00133 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

TELOM-R HEMATO 120cps ajuta la mentinerea sanatatii sistemului microvascular, contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei, contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

Producerea elementelor figurate ale sangelui, adica eritrocite (globule rosii), leucocite (globule albe) si trombocite (cu rol in coagulare), este un proces complex. In acest proces intervin multi factori care pot deregla productia de elemente figurate si implicit pot produce asa-numitele afectiuni ale sangelui. Intre factorii interni, mentionam cei genetici, precum si cei care tin de functionarea deficitara a unor organe (splina, rinichi) sau sisteme (imunitar, endocrin etc.).

Exista insa si factori externi, cum ar fi stresul psihic, stresul chimic, carentele de alimentatie, administrarea de medicamente etc., care pot afecta calitatea sangelui. Din aceste motive, exista o preocupare constanta a cercetatorilor de a gasi substante active care regleaza producerea elementelor figurate ale sangelui.

Astfel, s-a descoperit ca nivelul de hemoglobina este dependent de prezenta in organism a unor cantitati suficiente de fier si vitamina B. La alt nivel, au fost descoperiti pigmenti care actioneaza la nivelul celulelor care au suferit mutatii1 si care produc boli ale sangelui. Exista si substante naturale2 care regleaza productia de globule albe – celule care au rol in imunitate. De asemenea, unele principii active3 exercita o actiune la nivelul maduvei spinarii, unde sunt produse cele mai multe elemente figurate.

TELOM-R HEMATO are urmatoarele actiuni fiziologice: – contribuie la formarea normala a hemoglobinei

– contribuie la transportul normal al oxigenului in corp

– ajuta la mentinerea sanatatii sistemului microvascular.

– contribuie la metabolismul normal al fierului

Actiuni fiziologice: Astragalus membranaceus: ajuta la mentinerea sanatatii sistemului microvascular. Fierul: contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei; contribuie la transportul normal al oxigenului in corp. Vitaminele din Complexul B: B2: contribuie la metabolismul normal al fierului; contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ; B2, B6: contribuie la reducerea oboselii si extenuarii; B5: contribuie la sinteza normala si la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D si a unor neurotransmitatori.

Prezentare: Flacon cu 120 capsule.

Precautii, contraindicatii: Alergie la produsele apicole.

Ingrediente/capsula: Astragalus (Astragalus membranaceus), radacina, extract hidroal- coolic 20/1, cu min. 50% polizaharide: 80mg; Spirulina (Spirulina platensis), extract cu 25-50% ficocianina: 80mg; Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 1% Fier: 80mg*; Laptisor de matca liofilizat: 40mg; Ashwagandha (Withania somnifera), radacina, pulbere: 40mg; Drojdie-de-bere (Sacharomyces cerevisiae), extract standardizat in complex de vitamine B: 40mg**; Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere: 39,92mg; Sovarf (Origanum vulgare), ulei esential: 0,04mg; Ienupar (Juniperus communis), ulei esential: 0,04mg.

*Doza maxima recomandata aduce intre 32mg Fier, reprezentand 23% VNR;

**Doza maxima recomandata contine: vitamina B1: 0,87mg: 79% VNR; vitamina B2: 0,95mg: 68% VNR; vitamina B3: 10,5mg: 65% VNR; vitamina B5: 4,1mg: 68% VNR; vitamina B6: 1,28mg: 91% VNR; vitamina B7: 35mcg: 70% VNR; vitamina B9: 149mcg: 74% VNR; vitamina B12: 1,78mcg: 71% VNR (VNR: Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011).

Mod de utilizare: Cate 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „TELOM-R HEMATO 120cps DVR Pharm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!