Super Coriolus 120Tb Secom

209.00lei

Super Coriolus Secom actiune antitumorala. Protector pulmonar, hepatic, renal. Reduce riscul bolilor cardiovasculare prin efect antiateromatos si hipotensiv

În stoc

SKU: SECO.00145 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Super Turkey Tail ( Super Coriolus) 120 tb (Antitumoral) Secom

Detalii produs:

Coriolus versicolor (Yun Zhi in China si Kawaratake in Japonia) este cea mai studiata ciuperca din lume, incepand cu anul 1970 s-au efectuat peste 300 de studii clinice.

Din Coriouls Versicolor s-au extras polizaharidele Krestin – PSK in Japonia in anul 1965 si polizaharidele peptide – PSP in anul 1984 in China, cu proprietati imunostimulatoare exceptionale.

In anul 1977 autoritatile japoneze au inclus ciuperca Coriolus versicolor in lista oficiala de produse pentru tratarea cancerului. – antitumoral: imunostimulator puternic prin activarea macrofagelor, a limfocitelor T, a celulelor NK, cresterea productiei de interleukine IL2, interferon, IgG, complement seric, si prin inhibarea angiogenezei in cancer colorectal, gastric, peritoneal, mamar, cervical, pulmonar, esofagian, limfatic, nazo-faringian, hepatic, bucal, cerebral, osos, de prostata; eficace si in cancerele hormono-dependente; reduce efectele toxice in chimio si radioterapie; reduce durerea, anxietatea, transpiratiile nocturne si voma la pacientii cu tumori; sustine tratamentul post-chirurgical; previne recidivele tumorale post-chirurgicale si metastazarea – antiinflamator – amelioreaza functiile splinei – protector pulmonar (amelioreaza tusea si dispneea, detoxifica plamanii fumatorilor) – protector hepatic (induce producerea de interferon endogen, regleaza nivelul transaminazelor in hepatita virala B, C, ciroze, stimuleaza regenerarea celulara) – protector renal (nefrite) – antiviral si antibacterian in infectii urinare, respiratorii, digestive cu Helicobacter pylori, HIV, Epstein-Barr, Human Papilloma Virus, Herpes simplex, sarcom Kaposi – regleaza numarul de Cd4 si reduce incarcarea virala – previne si trateaza retinita pigmentara – reduce riscul bolilor cardiovasculare prin efect antiateromatos si hipotensiv.

Compozitie per 4 tablete :

Coriolus versicolor (extract 20:1) 800mg

Maitake (Grifola frondosa)(extract standardizat TD-Fraction, 10% proteoglucani activi) 100mg

Vitamina C 80mg

A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Mod de administrare:

4 tablete/zi dupa masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Prezentare:

120 tablete vegetale

Producator:

Maitake Products

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Super Coriolus 120Tb Secom”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Super Coriolus 120Tb Secom
Super Coriolus 120Tb Secom