Sun-Lyte 8x 62,5ml Sun Wave Pharma

47.90lei

SUN-LYTE Sun Wave Pharma echilibreaza nivelul electrolitilor in corpul copiilor dupa episoade de varsaturi si/sau diaree prevenind deshidratarea.

Stoc epuizat

SKU: SUNM.00053 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

SUN-LYTE echilibreaza nivelul electrolitilor in corpul copiilor dupa episoade de varsaturi si/sau diaree prevenind deshidratarea.

Beneficii:

Contribuie la prevenirea deshidratarii la copii.

Compenseaza rapid lichidele si electrolitii pierduti in caz de diaree si/sau varsaturi.

Contribuie la intretinerea nivelurilor corespunzatoare de apasi electroliti in urma tratamentului parenteral corectiv pentru diaree la copii

Recomandari:

SUN-LYTE este recomandat a fi folosit pentru prevenirea sau corectarea deshidratarii. Se asigura completarea aportului de apa si electroliti in caz de deshidratare prin pierdere de lichide gastrointestinale (diaree usoara pana la moderata, varsaturi), febra, transpiratie abundenta, arsuri.

Mod de utilizare:

Copii cu varsta peste 2 ani: oral, un plic la fiecare 3 ore, in functie de necesitate, nu mai mult de 7 plicuri/zi, sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Produsul este gata pentru a fi administrat. Se poate folosi la temperatura camerei, dar este recomandat a se administra rece sau congelat. Dupa deschiderea plicului, acesta se poate pastra la frigider pentru maxim 24 de ore.

Compozitie:

Compozitie: mOsmol/l

Sodiu 57.00

Clorura50.00

Potasiu 20.00

Citrat 9.00

Glucoza 80.00

Osmolaritate 216.00

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sun-Lyte 8x 62,5ml Sun Wave Pharma”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!