Sticker E-Protect 1 buc, dispozitiv de protectie impotriva radiatiilor Calivita

77,10lei

Sticker E-Protect de la Calivita, este un dispozitiv de protectie impotriva radiatiilor electromagnetice. Toate dispozitivele electronice si de transmisie emit unde electromagnetice.

SKU: CE0073 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Sticker E-Protect de la Calivita, este un dispozitiv de protectie impotriva radiatiilor electromagnetice. Toate dispozitivele electronice si de transmisie emit unde electromagnetice. In ultimii ani, cresterea fara precedent a utilizarii aparatelor electronice mobile si a tehnologiei wireless a facut ca persoanele obisnuite sa fie tinta unui volum din ce in ce mai crescut de radiatii electromagnetice. Aceste radiatii sunt invizibile, dar au efecte potential adverse asupra sanatatii umane. Familia E-Protect de la CaliVita Electronics a fost conceputa special pentru a oferi protectie impotriva efectelor nocive ale radiatiilor electromagnetice (EMF).

Stickerul E-Protect se aplica direct pe dispozitivele electronice, pe spatele telefonului mobil, pe laptop, pe monitor, pe cuptorul cu microunde, pe bordul masinii etc.

Recomandam aplicarea unui sticker pe fiecare dispozitiv electronic folosit!.

Organismul copiilor contine o cantitate mai mare de apa decat cel al adultilor si ca EMF pot penetra mai profund in creierul lor. Astfel se recomanda sa nu utilizati telefoane mobile in apropierea copiilor!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sticker E-Protect 1 buc, dispozitiv de protectie impotriva radiatiilor Calivita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Sticker E-Protect 1 buc
Sticker E-Protect 1 buc, dispozitiv de protectie impotriva radiatiilor Calivita