Sirop Macese + Catina 500Ml Hypericum

19.20lei

În stoc

SKU: HYPE.00131 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

SIROP MACESE+CATINA 500ml HYPERICUM

Compozitie:

– extract natural din fructe de Maces-Rosa canina si Catina alba-Hippophae rhamnoides, zahar invertit, benzoat de sodiu 0,02%; Actiune farmacologica – tonic, reglator al circulatiei periferice, vitaminizant si mineralizant, antialergic, antiviral.

Mod de utilizare

– copii 4-5 lingurite pe zi, adulti 4-5 linguri pe zi dupa mesele principale dizolvate in apa minerala in proportie de 1 :6, in cure de lunga durata; la nevoie doza se poate dubla. A se agita inainte de folosire.

Utilizari terapeutice

Siropul de Catina si Maces este un adjuvant in: gripe, astenii, convalescente, avitaminoze, anemii, hipocalcemie, diverse alergii, ulcer gastric si duodenal, hepatite, bronsite, flebite, arterite, tulburari de circulatie periferica, dereglari endocrine.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sirop Macese + Catina 500Ml Hypericum”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Sirop de maces si catina alba cu zahar 500ml HYPERICUM
Sirop Macese + Catina 500Ml Hypericum