Sennalax Plus Carbune 20cpr Biofarm

20.50lei

SENNALAX PLUS CARBUNE este benefic in constipatia ocazionala, tranzitul intestinal incetinit, hemoroizi, pentru eliminarea toxinelor, pentru reglarea tranzitului intestinal si a functiilor sistemului digestiv in general.

Stoc epuizat

SKU: BIOF.00052 Categorii: , Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Sennalax Plus Carbune este benefic in constipatia ocazionala, tranzitul intestinal incetinit, hemoroizi, pentru eliminarea toxinelor, pentru reglarea tranzitului intestinal si a functiilor sistemului digestiv in general.

Senna (Cassia angustifolia) este o planta erbacee, apartinand familiei Fabaceae, ce cuprinde aproximativ 250 de specii. Originara din regiunile tropicale, unele specii sunt prezente in toate regiunile temperate. Are proprietati detoxifiante, purificatoare, vermifuge la nivel intestinal, laxative şi purgative.

Indicatia principala este in caz de constipatie (acuta sau cronica), unde actioneaza prin stimularea directa a peristaltismului intestinal, iritarea mucoasei intestinale. Diminuarea consistentei scaunelor prin scaderea absorbtiei apei si electrolitilor si stimularea eliminarii sodiului si apei in lumenul intestinal.

Mod de administrare:

1-2 comprimate o data pe zi, de preferat seara, inainte de culcare.

Compozitie: Extract uscat de Senna (Cassia acutifolia) corespunzator la 20 mg hidroxiantracen glicozide exprimate in sennoside B, Carbune activ 100 mg.

Prezentare: Cutie cu 2 folii a cate 10 comprimate.

Forma farmaceutica: Comprimate.

DCI: Extract uscat din fructe de Senna, Carbune activ.

Firma producatoare: S.C. Biofarm S.A.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sennalax Plus Carbune 20cpr Biofarm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!