Royal Jelly & Ginseng 10Fiole Naturalia Diet

9.80lei

În stoc

SKU: NATD.00047 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

ROYAL JELLY & GINSENG 10fiole NATURALIA DIET

Indicatii:

Este un supliment alimentar cu o deosebita valoare nutritiva cu rezultate deosebite la persoanele cu rezistenta scazuta a organismului (copii, batrani, gravide, lauze, convalescenti). Recomandat si sportivilor de performanta. PANAX GINSENG: Remediu pentru epuizarile fizice si intelectuale, in afectiuni pulmonare, antivomitiv, tonic gastric, „fortifiant al spiritului vita”, stimulent limfatic, impotriva vertijului si pentru prelungirea vietii celor in virsta. ROYAL JELLY: stari de debilitate si convalescenta (suport energetic si nutritiv); afectiuni cronice (hepatice, pulmonare, oncologice, diabet, ateroscleroza, artroze); la menopauza, laptisorul de matca intarzie instalarea osteoporozei prin sustinerea matricei organice a osului si prin stabilizarea structurii de colagen cu ajutorul antioxidantilor. prin neurotransmitatori si precursorii lor, intervine in mentinerea functiilor cerebrale in normal; stari de stress si anxietate (exercita un efect direct de calmare si relaxare); imbunatatirea microcirculatiei cerebrale si prevenirea senilitatii; tulburari de dinamica sexuala, infertilitate; activitati sportive care presupun un mare consum energetic si la cei care se confrunta cu suprasolicitarea fizica si intelectuala

Compozitie:

Ingrediente:

fiecare fiola contine 300 mg. Laptisor de Matca (Royal Jelly), 50 mg. Ginseng.

Administrare:

Se consuma 1, 2 filole pe zi. A se pastra la loc uscat si racoros. In cazul precipitarii substantei, agitati inainte de folosire, aceasta nu afecteaza eficienta continutului. Preparatul este destinat administrarii pe cale orala nu injectarii.

Actiuni:

Consumat in mod regulat, incetineste procesul de imbatranire, face organismul mai puternic si mintea mai agera.

PANAX GINSENG: ACTIUNEA ASUPRA SISTEMULUI NERVOS CENTAL SI PERIFERIC Experimental extractele selective de Panax Ginseng prelungesc vitalitatea neuronilor cultivati „in vitro”, actiunea fiind specifica ginsenozidului Rb1; „in vivo” s-a demonstrat ca saponozidele triterpenice din radacinile plantei, previn cresterea temperaturii corporale si concentratia intracerebrala a corticosteroizilor in timpul stresului la caldura.Tot experimental s-a demonstrat ca in conditii de stress ginsengul are actiune antagonista, prin reducerea continutului de serotonina si noradrenalina in tesuturile cerebrale.

ACTIUNE ANTIAMNEZICA Preparatele standardizate de Panax Ginseng sint antagoniste deficientelor de memorie recenta, specifica persoanelor in virsta, dar si memoriei vechi induse de scopolamina, si amneziei (pierderea memoriei ) datorate ischemiei cerebrale. Cercetari recente (1997) au pus in evidenta efectele stimulatoare ale ginsenozidelor asupra colin-acetiltransferazei, enzima,care potenteaza pe „termen lung” mecanismele electrochimice care permit ameliorarea memoriei. Asupra neuronilor, ginsenozidele au o remarcabila actiune de protectie si potentare care explica efectele asupra imbatrinirii cerebrale. Aceste efecte sint evidente in special pentru ginsenozidele Rb1.

ACTIUNE ADAPTOGENA SI MARIREA RANDAMENTULUI FIZIC SI MENTAL Mecanismul actiunii adaptogene pare a fi de natura neuroendocrina. Un studiu clinic recent (1996) a confirmat actiunea preparatelor pe baza de Panax Ginseng asupra ameliorarii calitatii vietii pe 265 pacienti, ca fiind superioara altor suplimente alimentare utilizate in prezent. Un alt studiu clinic a aratat ca un supliment dietetic pe baza de Panax Ginseng creste semnificativ capacitatea de efort la oamenii sanatosi, activi. Datorita acestor actiuni produsele din Ginseng sint folosite in medicina occidentala pentru capacitatea adaptogenica, ca tonic energetic si stimulant al fuctiilor cognitive, in special in situatiile de activitate mentala si fizica. Fara a fi doping este indicat si sportivilor de performanta.

ACTIUNE IMUNOSTIMULANTA Ginsenozida Rg1 restabileste functia imunitara dupa ce aceasta a fost compromisa prin tratament cu ciclofosfamide.Acest lucru a fost demonstrat printr-un studiu clinic pe un grup de voluntari sanatosi concluzia fiind o crestere semnificativa a hemostazei, a activitatii fagocitare a limfocitelor totale, a limfocitelor T4 (ajutatoare) si T8 (supresoare) precum si asupra activitatii celulelor NK (natural killer) adica ucigase.

ACTIUNE ASUPRA FENOMENELOL DE IMBATRINIRE Preparatele pe baza de Panax Ginseng ca atare, sau in combinatie cu alte plante medicinale si in mod special cu Ginkgo Biloba, incetinesc fenomenele de imbatrinire, ca urmare a actiunilor imunostimulante si a actiunilor de imbunatatire a memoriei.Administrarea zilnica de saponozide, la persoane de virsta medie /avansata are ca rezultat imbunatatirea memoriei, cresterea functiei imunitare, imbunatatirea activitatii circulatorii, reducerea numarului crizelor de angina pectorala si a extrasistolelor ventriculare. S-a mai constatat ca ginsenozida Rb1 are o influenta pozitiva prin intirzierea proceselor de imbatrinire a celulelor neuronale.

ACTIUNE HIPOGLICEMIANTA Mai multi cercetatori au descris actiunea similara insulinei a preparatelor pe baza de Ginseng. Prin inhibarea lipolizei induse de adrenalina si stimularea lipogenezei plecind de la glucoza.In special ginsenozidul Rg1 are actiune hipoglicemianta. Transportul intrahepatocitar al glucozei este mult crescut in prezenta ginsenozidelor, sugerind ca acestea actioneaza semnificativ asupra membranei celulare a hepatocitelor prin proteinele transportoare de glucoza. De asemenea unele polipeptide din Panax Ginseng au actiune hipoglicemianta si de stimulare a sintezei glicogenului hepatic. Polizaharidele printre altele stimuleaza fosforilarea oxidativa a glucozei, marind utilizarea glucidelor, respectiv a lipidelor. Eficienta terapeutica complementara a preparatelor pe baza de Ginseng a fost demonstrata clinic pe pacienti diabetici de tip II.

ALTE ACTIUNI

Pe linga efectele enumerate mai sus, produsele din Ginseng, datorita polizaharidelor GL2 si GL4 pot preveni formarea leziunilor in ulcerul gastric ( reiese din rezultatele unor studii experimentale).

Ginsenozidele Rb1 si Rg1 au o actiune remarcabila asupra radicalilor liberi, fiind utile ca antioxidanti. In fine s-a mai semnalat si o actiune impotriva impotentei masculine prin producerea de nitrozizi in corpii cavernosi. Organizatia F.D.A. ( Food and Drug Administration ) din SUA considera produsele pe baza de Panax Ginseng de buna calitate ca fiind sigure si fara reactii adverse. Numai la doze excesive pot aparea stari de agitatie si insomnie la unele persoane mai sensibile.

ROYAL JELLY: cresterea rezistentei naturale a organismului (stimularea sistemului imunitar) in consecinta sint recomandate persoanelor aflate in perioade dificile din punct de vedere imunitar: copii, lauze,batrini, convalescenti dupa boli indelungate, sau care afecteaza in mod special imunitatea ). imbunatatirea activitatii fizice si mentale ( reducerea stressului si oboselii, combaterea proceselor de pierdere a memoriei, actiune antiamnezica ); consumate in mod regulat incetinesc procesul de imbatrinire, imbunatatesc calitatea vietii si performanta sexuala. sint utile in depasirea simptomelor neplacute ale menopauzei si fac mai usor efortul de sustinere a dietelor de slabire. in egala masura se recomanda sportivilor de performanta.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Royal Jelly & Ginseng 10Fiole Naturalia Diet”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Royal Jelly & Ginseng 10Fiole Naturalia Diet
Royal Jelly & Ginseng 10Fiole Naturalia Diet