Resveratrol 250mg 30cps SOLGAR

154.00lei

Resveratrol 250 mg 30cps SOLGAR este util pentru prevenirea imbatranirii premature cat si ca tonic pentru sistemul cardiovascular.

În stoc

SKU: SOLG.00023 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Resveratrol 250 mg 30cps SOLGAR este util pentru prevenirea imbatranirii premature cat si ca tonic pentru sistemul cardiovascular.

Resveratrol este un polifenol natural intalnit in vinul rosu, alune si in anumite plante, precum Polygonum cuspidatum. Este o molecula de mici dimensiuni, clasificata ca un stilben. Polifenolii ca resveratrolul poseda proprietati antioxidante ce contribuie la combaterea radicalilor liberi daunatori celulelor din organism, ce pot favoriza stresul oxidativ si imbatranirea prematura a celulelor.

Resveratrol 250 mg 30cps SOLGAR se administra ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) capsula moale pe zi, preferabil in timpul mesei.

Fiecare capsula moale Resveratrol 250 mg 30cps SOLGAR asigura: Resveratrol (din 500 mg de Polygonum cuspidatum) (radacina) 250 mg Extract de vin rosu (Vitis vinifera) (pielte de struguri) 10 mg

Aleg SOLGAR deoarece:

Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea! Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale. Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic. Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie.

Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie. Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor. Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale. Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Resveratrol 250mg 30cps SOLGAR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Resveratrol 250mg 30cps SOLGAR
Resveratrol 250mg 30cps SOLGAR