Pure Yucca, detoxifierea organismului Calivita

72,50lei

Pure Yucca CaliVita, contine saponine ingrediente active naturale asemanatoare steroizilor. Pure Yucca poate ajuta la detoxifierea sistemului digestiv accelerand metabolismul si astfel grabind secretia substantelor nocive.

SKU: CV0271 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Pure Yucca CaliVita, contine saponine ingrediente active naturale asemanatoare steroizilor. Au efecte diuretice, anti-inflamatoare, antispamodice si antioxidante. Extrasul obtinut contine cateva enzime, clorofila, antioxidanti si alte ingrediente active. Pure Yucca poate ajuta la detoxifierea sistemului digestiv accelerand metabolismul si astfel grabind secretia substantelor nocive.

Se recomanda persoanelor care doresc sa stimuleze procesele de detoxifiere din organism, persoanelor care urmeaza o cura de curatire si purifiere a intestinului. Persoanelor care doresc sa restabileasca echilibrul florei intestinale, in special in urma unui tratament cu antibiotice. Persoanelor care urmeaza un tratament pentru scaderea colesterolului, ca adjuvant.

Plantei de Yucca i se spunea „arborele vietii” de catre indieni.

O capsula de Pure Yucca CaliVita contine:

500 mg Pulbere din tulpina de Yucca schidigera

Alte Ingrediente: Gelifiant -gelatina………q.s.

Atentie! In timpul unei cure de curatire a organismului, o deosebita importanta o are asigurarea unui aport substantial de lichide, prin urmare administrati tabletele cu 1-2 pahare mari de apa. Este recomandat consumul a 2-3 litri de lichide pe zi, pentru ca substantele toxice sa fie eliminate din organism cu mai multa usurinta.

La inceputul tratamentului cu Yucca, este posibil sa prezentati urinari abundente, diaree si un nivel scazut al potasiului. Aceasta este consecinta efectului accelerator de detoxifiere a metabolsimului. Poate fi evitata prin administrarea unor doze corecte, alimentatie adecvata si, daca este posibil, o dieta vegetariana conceputa de un nutritionist. Copiii sub varsta de sase ani trebuie sa consume acest produs numai la recomandarea medicului.

Mod de administrare:

De trei ori pe zi, se iau cate 2–3 capsule, cu un pahar mare cu apa.

De ce sa alegeti produsele CaliVita?

CaliVita ofera o gama de produse care satisface cele mai stricte conditii de calitate, de mai mult de 20 de ani. Utilizeaza materiale naturale ce provin din surse de cea mai inalta calitate. Produsele sunt formulate cu o absorbtie deosebita, de exemplu substante sub forma organica.

Ofera 100% garantia calitatii pentru toate produsele. Produsele sunt supuse unor controale stricte si multiple, pentru a asigura in permanenta o calitate excelenta. Majoritatea suplimentelor alimentare sunt produse in conditii farmaceutice in SUA. Produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue si unor proceduri de examinare regulate de catre FDA (Food and Drug Administration).

Coopereaza strans cu autoritatile locale de resort pentru a se asigura ca produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai inalta calitate.

Toate produsele au Certificat de Control al Calitatii, Asigurarea Calitatii si de bune Practici de Fabricatie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pure Yucca, detoxifierea organismului Calivita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Pure Yucca
Pure Yucca, detoxifierea organismului Calivita