Pantothenic Acid 550mg 50cps SOLGAR

95.40lei

Pantothenic acid 550 mg 50cps SOLGAR ajuta la functionarea normala a glandei suprarenale si la formarea hormonilor ce actioneaza in reglarea nervoasa.

Stoc epuizat

SKU: SOLG.00042 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Pantothenic acid 550 mg 50cps SOLGAR ajuta la functionarea normala a glandei suprarenale si la formarea hormonilor ce actioneaza in reglarea nervoasa.

Acidul pantotenic este de asemenea esential pentru formarea acizilor grasi, iar ca si coenzima participa la utilizarea riboflavinei si la eliberarea de energie din carbohidrati, grasimi si proteine. Pantothenic acid 550 mg 50cps SOLGAR poate fi consumat de vegetarieni.

Mod de utilizare Pantothenic acid 550 mg 50cps SOLGAR: A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) capsula vegetala pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului.

Fiecare capsula vegetala Pantothenic acid 550 mg 50cps SOLGAR asigura: Acid pantotenic (sub forma de D-pantotenat de calciu)550 mg 9167%VNR

Aleg SOLGAR deoarece:

Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea! Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale. Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic. Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie.

Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie. Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor. Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale. Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pantothenic Acid 550mg 50cps SOLGAR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!