Oxy Max 60ml – Oxigen lichid stabilizat – CaliVita

212.80lei

Oxy Max de la CaliVita contine molecule de oxigen stabilizat care patrund repede in fluxul sanguin. Ajuta la imbunatatirea performantelor sportivilor.

SKU: CV0124 Categorii: , , Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Oxy Max Oxigen lichid stabilizat de la CaliVita contine molecule de oxigen stabilizat, care patrund in fluxul sanguin in timpul digestiei. Aceasta forma, usor de absorbit in organism, poate contribui la reducerea efectelor nocive ale mediului in care traim sau poate creste performantele fizice. Oxymax poate fi util In orasele cu aer poluat, unde continutul oxigenului din aer este mai mic, sau in cazurile unde nevoile de oxigen sunt mai ridicate, cum ar fi in timpul activitatilor sportive sau munci fizice.

Se recomanda persoanelor care traiesc in medii poluate si celor care se implica in activitati sportive. Persoanelor care doresc sa stimuleze si sa creasca rezerva de oxigen a organismului. Persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca metabolismul. Persoanelor care-si doresc performante sportive mai mari. Persoanelor care doresc sa imbunatateasca rezerva de energie si procesele fiziologice ale organismului. Persoanelor care doresc sa stimuleze absorbtia vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor si substantelor din plante.

Stiati ca, in mod normal, inhalam 5-8 litri aer pe minut, cantitate care poate creste pana la 50-60 litri atunci cand facem sport?

Continut Oxy Max 60ml CaliVita:

Apa de izvor cu continut de ioni negativi de oxigen stabilizat

Atentie! Manipulati cu atentie pentru a evita ca produsul sa intre in contact cu ochii sau membeanele mucoase.

A nu se folosi nediluat.

A se urma instructiunile de diluare cu exactitate.

De ce sa alegeti produsele CaliVita?

CaliVita ofera o gama de produse care satisface cele mai stricte conditii de calitate, de mai mult de 20 de ani. Utilizeaza materiale naturale ce provin din surse de cea mai inalta calitate. Produsele sunt formulate cu o absorbtie deosebita, de exemplu substante sub forma organica.

Ofera 100% garantia calitatii pentru toate produsele. Produsele sunt supuse unor controale stricte si multiple, pentru a asigura in permanenta o calitate excelenta. Majoritatea suplimentelor alimentare sunt produse in conditii farmaceutice in SUA. Produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue si unor proceduri de examinare regulate de catre FDA (Food and Drug Administration).

Coopereaza strans cu autoritatile locale de resort pentru a se asigura ca produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai inalta calitate.

Toate produsele au Certificat de Control al Calitatii, Asigurarea Calitatii si de bune Practici de Fabricatie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oxy Max 60ml – Oxigen lichid stabilizat – CaliVita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Oxy Max 60ml - Oxigen lichid stabilizat - CaliVita
Oxy Max 60ml – Oxigen lichid stabilizat – CaliVita