Noni Organic Suc 946ml Calivita

228,90lei

SKU: CV0200 Categorii: , , Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Suc Noni Organic de la CaliVita sau suc de Morinda citrifolia, este obtinut dintr-un fruct exotic, foarte special. Acesta contine cateva substante de importanta vitala. Polinesian Noni si Organic Noni sunt produse complexe create sa ofere suport sanatatii, fiind bogate in vitamine, aminoacizi si minerale. Acestea stimuleaza functionarea sanatoasa a celulelor si reduc procesele inflamatorii ce apar in organism. Contribuie la realizarea functiei de detoxifiere a ficatului si in plus, are efect antibacterian, antiviral si antimicrobian.

Provenit din ferme ecologice, sucul Organic Noni este imbogatit cu aroma naturala de zmeura.

Acest suc se recomanda persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca rezistenta corpului. Persoanelor care doresc sa stimuleze functionarea echilibrata a organismului.

Persoanelor care doresc sa creasca si sa mentina nivelul general de energie al corpului. Persoanelor care doresc un suport pe durata proceselor de detoxifiere, ca adjuvant.

Productiile de tip organic cresc calitatea produsulu si protejeaza in mod semnificativ solul.

O lingura (15 ml) de Noni Organic CaliVita contine:

6000mg Pulpa din fruct de Noni Organic (Morinda citrifolia)

Alte Ingrediente: Aroma naturala de zmeura organica; acidifiant – acid citric…q.s.

Atentie! Dupa deschidere a se pastra la frigider. Agitati bine flaconul inainte de consum.

De ce sa alegeti produsele CaliVita?

CaliVita ofera o gama de produse care satisface cele mai stricte conditii de calitate, de mai mult de 20 de ani. Utilizeaza materiale naturale ce provin din surse de cea mai inalta calitate. Produsele sunt formulate cu o absorbtie deosebita, de exemplu substante sub forma organica.

Ofera 100% garantia calitatii pentru toate produsele. Produsele sunt supuse unor controale stricte si multiple, pentru a asigura in permanenta o calitate excelenta. Majoritatea suplimentelor alimentare sunt produse in conditii farmaceutice in SUA. Produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue si unor proceduri de examinare regulate de catre FDA (Food and Drug Administration).

Coopereaza strans cu autoritatile locale de resort pentru a se asigura ca produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai inalta calitate.

Toate produsele au Certificat de Control al Calitatii, Asigurarea Calitatii si de bune Practici de Fabricatie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Noni Organic Suc 946ml Calivita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Noni Organic Suc 946ml Calivita
Noni Organic Suc 946ml Calivita