Noni Capsule 90 capsule CaliVita

132,00lei

Noni Capsule CaliVita are actiune imunostimulenta, antitumorala, antibacteriana, antioxidanta. Se recomanda in cazul carentelor de vitamine si minerale sau imunitate scazuta.

SKU: FL0120 Categorii: , Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Noni Capsule CaliVita contine beneficiile fructului noni sub forma de capsule. Fiecare capsula contine 400 mg de ingrediente active de cea mai inalta calitate. Componentele speciale din fructul noni asigura sprijin pentru mentinerea sau refacerea sanatatii. Fie ca este vorba de o perioada de detoxifiere sau una in care sistemul imunitar are nevoie de mai mult ajutor.

Noni sau Morinda citrifolia este o planta originara din insulele Pacificului de Sud, recomandata pentru functionarea normala a sistemului imunitar si normalizarea procesului de diviziune celulara. Acest fruct este numit si „regele fructelor” fiind un aliment de baza. In medicina traditíonala polineziena fructele de noni erau utilizate in: tumori, dureri articulare si musculare, carente de vitamine si minerale, tulburari digestive, imunitate scazuta, stari de oboseala cronica, convalescenta si stres.

Fructul de Noni are actiune imunostimulenta, antitumorala, antiangiogenica, antioxidanta (inhiba oxidarea LDL- colesterolului), antiinflamatoare, analgezica, detoxifianta, antibacteriana, antihelmintica (contra Ascaris lumbricoides), imbunatateste metabolismul glucozei.

Se recomanda:

– Persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca rezistenta corpului.

– Persoanelor care doresc sa stimuleze functionarea echilibrata a organismului.

– Persoanelor care doresc sa creasca si sa mentina nivelul general de energie a corpului.

– Persoanelor care doresc un suport pe durata proceselor de detoxifiere, ca adjuvant.

– Persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca rezistenta corpului.

– Persoanelor care doresc sa stimuleze functionarea echilibrata a organismului.

– Persoanelor care doresc sa creasca si sa mentina nivelul general de energie a corpului.

– Persoanelor care doresc un suport pe durata proceselor de detoxifiere, ca adjuvant.

O capsula Noni Capsule CaliVita contine:

400 mg Noni (Morinda Citrifolia)

Alte Ingrediente: Gelifiant – gelatina…q.s.

Se recomanda administrarea cu apa cu minim 30 de minute inaintea mesei.

De ce sa alegeti produsele CaliVita?

CaliVita ofera o gama de produse care satisface cele mai stricte conditii de calitate, de mai mult de 20 de ani. Utilizeaza materiale naturale ce provin din surse de cea mai inalta calitate. Produsele sunt formulate cu o absorbtie deosebita, de exemplu substante sub forma organica.

Ofera 100% garantia calitatii pentru toate produsele. Produsele sunt supuse unor controale stricte si multiple, pentru a asigura in permanenta o calitate excelenta. Majoritatea suplimentelor alimentare sunt produse in conditii farmaceutice in SUA. Produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue si unor proceduri de examinare regulate de catre FDA (Food and Drug Administration).

Coopereaza strans cu autoritatile locale de resort pentru a se asigura ca produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai inalta calitate.

Toate produsele au Certificat de Control al Calitatii, Asigurarea Calitatii si de bune Practici de Fabricatie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Noni Capsule 90 capsule CaliVita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Noni Capsule 90 capsule CaliVita
Noni Capsule 90 capsule CaliVita