Neuro Optimizer 60cps Jarrow Secom

196.00lei

Neuro optimizer Jarrow Secom mentinerea structurii si functiilor cerebrale, imbunatatirea starii emotionale, a memoriei, concentratiei si atentiei.

Stoc epuizat

SKU: SECO.00239 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Neuro optimizer 60cps Secom contribuie la mentinerea structurii si functiilor cerebrale, imbunatatirea starii emotionale, a memoriei, concentratiei si atentiei.

Beneficii:

contine ingrediente care fac parte din structura cerebrala si traverseaza usor bariera hematoencefalica, actioneaza sinergic si au biodisponibilitate crescuta

contine Cognizin®, ingredient patentat si studiat clinic

formula imbunatatita cu fosfatidilserina, fosfatidilcolina, L-glutamina, taurina, acetil L-carnitina si acid alfa lipoic

produs recomandat de SNPCAR

mentinerea structurii si functiilor cerebrale prin:

»» mentinerea structurii, permeabilitatii si fluiditatii membranelor celulelor nervoase: ajuta la imbunatatirea sintezei fosfatidilcolinei, componenta majora a materiei cenusii

»» mentinerea echilibrului osmotic (concentratia ionilor de sodiu, potasiu, calciu, magneziu)

»» cresterea nivelului energiei in mitocondriile celulelor nervoase (ATP): ajuta la facilitarea metabolizarii acizilor grasi, la cresterea cantitatii de glucoza cerebrala

»» reducerea neurotoxicitatii date de excesul de glutamat (neurohormon excitator), lipofuscina (produs de degradare celulara neeliminata din organism), alcool, amoniac, droguri (efect neuroprotectiv)

»» reducerea pierderii progresive a neuronilor cauzata de imbatranirea sau lezarea SNC, procese ischemice cerebrale: ajuta la stimularea neurogenezei si regenerarii neuritilor prin actiune similara cu a factorilor de crestere neuronali, la reducerea degenerarii neuronilor sanatosi, la stimularea factorului neurotrofic derivat din creier – BDNF (efect neuroplastic)

»» reducerea edemelor cerebrale cauzate de traumatisme, interventii chirurgicale

»» reducerea demielinizarii (pierderea stratului de mielina care contribuie la protejarea si hranirea celulei nervoase)

»» cresterea capacitatii de invatare, memorare si redare a informatiilor, a fluiditatii verbale, concentrarii, vigilentei si atentiei, la imbunatatirea starii emotionale, sociabilitatii, adaptabilitatii, capacitatii motorie: ajuta la imbunatatirea sintezei si la mentinerea nivelului neurotransmitatorilor acetilcolina, dopamina, adrenalina, noradrenalina, la cresterea sensibilitatii receptorilor

»» stabilizarea undelor cerebrale: ajuta la imbunatatirea activitatii electrice cerebrale

»» reducerea excesului de cortizol secretat in situatii de stres prin actiune pe axa hipotalamus-hipofiza-suprarenale si mentine un nivel optim al hormonului luteinizant, progesteronului si al testosteronului

»» reducerea manifestarilor date de afectarea nervilor cranieni (cecitate, pierderea auzului, migrene, nevralgii)

»» protectie antioxidanta cerebrala

»» reducerea complicatiilor nervoase date de concentratia mare a glucozei din sange si de administrarea xenobioticelor

Compozitie (Per 4 capsule)

Citidina 5-difosfocolina 300 mg (citicolina, CDPcolina, Cognizin®)

Acetil L-Carnitina HCl 500 mg

L-Glutamina 500 mg

Taurina 500 mg

Fosfatidilcolina 120 mg

Fosfatidilserina 100 mg

Acid alfa lipoic 50 mg (acid tioctic)

Vitamina B5 10 mg (D-pantotenat de calciu)

Mod de administrare: Cate 4 capsule/zi intre mese cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Neuro Optimizer 60cps Jarrow Secom”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!