Natural Complex B 60cps DVR Pharm

29.70lei

Natural Complex B 60cps ajuta la mentinerea structurii si functiilor normale ale pielii,  a mucoaselor si a ochilor, mentinerea sanatatii creierului si a sistemului nervos.

Stoc epuizat

SKU: DVRP.00116 Categorii: , Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Natural Complex B 60cps ajuta la mentinerea structurii si functiilor normale ale pielii, a mucoaselor si a ochilor, mentinerea sanatatii creierului si a sistemului nervos.

Este extras din surse naturale (varietati de drojdie de bere) si contine nu mai putin de opt vitamine (B1, B2, B3,B5,B6,B7, B9 si B12), esentiale in functionarea sistemului nervos, imunitar, endocrin, etc/ Vitaminele B naturale se recomanda in toate cazurile de infectii recidivante, de afectiuni tumorale, de convalescenta (inclusiv dupa interventiile chirurgicale).

Mentinerea structurii si functiilor normale ale pielii, a mucoaselor si a ochilor, mentinerea sanatatii creierului si a sistemului nervos, reducerea stresul si a oboselii, mentinerea metabolismului energetic normal

Actiuni fiziologice ale vitaminelor din Natural Complex B: – B2: contribuie la mentinerea structurii si functiilor normale ale pielii si mucoaselor;

– B2: protejeaza ADN-ul, proteinele si lipidele din organism de stresul oxidativ;

– B2, B6: reduc stresul si oboseala;

– B2: contribuie la transportul si metabolismul fierului;

– B2: contribuie la mentinerea sanatatii ochilor;

– B5: contribuie la sinteza si metabolismul normal al hormonilor steroidieni.

– B12: contribuie la mentinerea sanatatii creierului si a sistemului nervos;

Efecte ale extractelor din compozitie in: mentinerea structurii si functiilor normale ale pielii, mucoaselor si ochilor mentinerea sanatatii creierului si a sistemului nervos reducerea stresului si a oboselii, mentinerea metabolismului energetic normal

Precautii si contraindicatii: Nu se cunosc.

Prezentare: Flacon cu 60 capsule

Compozitie: Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), uscata si dezactivata, pulbere: 280mg; Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract Forte B 100: 140mg*; capsula tare de gelatina.

*Doza zilnica recomandata aduce: vitamina B1: 1,52mg: 138% VNR; vitamina B2: 1,67mg: 119%VNR; vitamina B3: 18,42mg: 115%VNR; vitamina B5: 7,26mg: 120%VNR; vitamina B6: 2,24mg: 160%VNR; vitamina B7: 62 mcg: 124%VNR; vitamina B9: 261mcg: 130%VNR; vitamina B12: 3,12mcg: 125%VNR.

Mod de administrare: 2 capsule pe zi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Natural Complex B 60cps DVR Pharm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!