Natura Mix copii granule 50gr Aboca

61.20lei

Natura Mix copii granule 50gr are actiune de sustinere si refacere a organismului, actiune antioxidanta, util si pentru sistemele naturale de aparare ale organismului.

În stoc

SKU: ABCA.00052 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Natura Mix copii granule 50gr are actiune de sustinere si refacere a organismului, actiune antioxidanta, util si pentru sistemele naturale de aparare ale organismului.

Natura Mix Sprijin este un produs 100% natural, care contine Laptisorul de Matca Aboca exclusiv, liofilizat pornind de la 600 mg de Laptisor de Matca proaspat, asociat cu sucul liofilizat de Acerola, care are o actiune de sustinere si refacere.

Formula este completata cu amestecul de fructe rosii Cyanidin-3, cu un înalt continut de antociani, constituit din sucuri liofilizate de Afine, Soc si Mure, selectate în mod special pentru actiunea lor sinergica.

Mai precis, sucul liofilizat de Afine desfasoara o actiune antioxidanta si sucul liofilizat de Soc este util si pentru sistemele naturale de aparare ale organismului.

Datorita acestor caracteristici ale sale, Natura Mix Sprijin este indicat în urmatoarele cazuri:

  • perioade de oboseala
  • schimbări de anotimp
  • activităţi zilnice solicitante.

Natura Mix Sprijin pliculete orosolubile este indicat pentru copii si adulti care au nevoie de un sprijin fiziologic pentru organism.

CYANIDIN-3:

Din Cercetarile Aboca, o selectie de sucuri liofilizate, usor de asimilat, foarte bogate în cianidin-3-glucozida: o substanta naturala care apartine clasei antocianozidelor.

Avertizari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la îndemâna si la vederea copiilor mici.

Prezentare: Contine 20 de pliculete de 2,5 g fiecare

Ingrediente: Zahar din Trestie de zahar, Laptisor de Matca liofilizat, suc liofilizat din fructe de Acerola (Malpighia punicifolia), Inulina din radacina de Cicoare (Cichorium intybus), Aroma naturala, suc liofilizat din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus), suc liofilizat din fructe de Soc (Sambucus nigra), guma de Acacia (Acacia senegal), suc liofilizat din fructe de Mur (Rubus fruticosus), extract uscat din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus).

CANTITATE PENTRU DOZA ZILNICa RECOMANDATa – 2 PLICULEŢE (5 g)

Laptisor de Matca liofilizat 200 mg, caracterizat în acid 10-hidroxidecenoic 4% corespunzator cu 600 mg de Laptisor de Matca proaspa Suc liofilizat din fructe de Acerola 170 mg, Cyanidin-3 compus din: 221,3 mg, Suc liofilizat + extract uscat din fructe de Afin 97,50 mg, Suc liofilizat din fructe de Soc 82,50 mg, Suc liofilizat din fructe de Murtitrat in antocianozide totale 3,4% exprimate drept clorura de cianidin-3-glucozida 41,3 mg, 7,5 mg

Administrare: Se recomanda administrarea unui pliculet pe zi, de preferat dimineata, pentru copiii sub 6 ani si 2 pliculete pe zi pentru copiii peste 6 ani si pentru adulti.

Conținutul pliculețului poate fi dizolvat direct în gura sau poate fi diluat în apa, sucuri de fructe ori iaurt.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Natura Mix copii granule 50gr Aboca”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Natura Mix copii granule 50gr Aboca
Natura Mix copii granule 50gr Aboca