Myco Defense 60Cps Nature’s Way Secom

101.00lei

Myco Defense Secom tonic general, detoxifiant, adaptogen. Imunostimulator puternic, creste productia de interferon. Complementar in terapii antitumorale

În stoc

SKU: SECO.00062 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

MYCO DEFENSE 60cps SECOM

Myco Defense este un amestec de 12 ciuperci organice folosite de mii de ani in China si Japonia pentru Myco Defense ofera absorbtie optima (prin sistemul unic de procesare si completarea formulei cu vitamina C si Ghimbir organic) imbunatatind capacitatea organismului de a asimila ingredientele active proprietatile medicinale exceptionale. din ciuperci de cel putin 3 ori mai eficient decat in cazul altor produse similare.

Efecte:

– imunostimulator puternic

– creste productia de interferon care inhiba inmultirea virusilor si a bacteriilor si stimuleaza activitatea celulelor NK (natural ucigase)

– complementar in terapiile antitumorale: protejeaza celulele sanatoase, previne metastazele, creste activitatea factorului de necroza tumorala care induce apoptoza celulelor tumorale, stimuleaza activitatea interleukinelor IL-2 si IL-12 care inhiba cresterea tumorilor si accelereaza maturizarea limfocitelor T, inhiba angiogeneza (util si in degenerescenta maculara), imbunatateste rata de folosire celulara a oxigenului (reduce acidoza si hipoxia)

– reduce efectele negative ale chimioterapiei (trombocitopenie, leucopenie, anemie, etc.)

– adaptogen (stimuleaza selectiv functiile organismului ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic, imunitar)

– creste energia vitala Qi – energia care sustine intregul organism, creste rezistenta la efort

– tonic in boli cronice sau in convalescenta – sustine organismul in sindromul de oboseala cronica – tonic sexual

– hepatoprotector puternic (regenereaza celula hepatica, detoxifica, stimuleaza productia endogena de interferon)

– imbunatateste functiile splinei

– antidiabetic (creste sensibilitatea receptorilor celulari de insulina)

– neuroregenerator (stimuleaza factorul de crestere neuronala)

– reduce nivelul colesterolului si al trigliceridelor, antihipertensiv – antitrombotic, mentine functia endoteliala prin reducerea aderarii si agregarii plachetare – regleaza ritmul si tonifica muschiul cardiac – protector renal (colici renale, pielonefrita, glomerulonefrita, cistita, nefrotoxicitate medicamentoasa) – protector pulmonar (amelioreaza tusea, dispneea, detoxifica plamanii fumatorilor)

– antialergic (inhiba productia de histamina)

Compozitie/2 capsule:

1000mg amestec din ciuperci medicinale organice, in toate fazele de crestere: Cordyceps, Mesima, Maitake, Reishi, Yamabushitake, Himematsutake, Shiitake, Zhu Ling, Kawaratake, Hiratake, Agarikon, Chaga; vitamina C 60mg, Ghimbir organic (radacina) 45mg

Componente bioactive:

arabinoxilani, betaglucani, heteroglucani, proteoglucani, cordicepin, galactomanani, ergosteroli, glicoproteine, hericenone, triterpene, nucleotide, germaniu

Mod de administrare:

cate 2 capsule/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Myco Defense 60Cps Nature’s Way Secom”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Myco Defense 60Cps Nature's Way Secom
Myco Defense 60Cps Nature’s Way Secom