Low Deuterium Oxy Crystal 50ml CaliVita

206.90lei

Low Deuterium Oxy Crystal CaliVita concentrat structurat si stabilizat de apa cu un continut redus de deuteriu si mai mult oxigen. Oxigenul stabilizat ajuta aprovizionarea cu oxigen a celulelor

SKU: CV0164 Categorii: , Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Low Deuterium Oxy Crystal de la CaliVita este un concentrat structurat si stabilizat magnetic de apa cu un continut redus de deuteriu si mai mult oxigen. Apa structurata magnetic poate fi un sprijin eficient in lupta impotriva substantelor patogene. Oxigenul stabilizat ajuta aprovizionarea cu oxigen a celulelor, in vreme ce continutul scazut de deuteriu al apei poate incetini procesul de multiplicare a celulelor. Multiplicarea celulelor nesanatoase devine mai putin probabila.

Este recomandat persoanelor care traiesc intr-un mediu poluat, cu efect de smog si sarac in oxigen. Persoanelor care-si doresc o protectie imunitara eficienta. Sportivilor, pentru a-si imbunatati performantele. Tuturor celor interesati sa fi e intr-o dispozitie buna si sa-si creasca nivelul de concentrare mentala.

De ce sa alegeti produsele CaliVita?

CaliVita ofera o gama de produse care satisface cele mai stricte conditii de calitate, de mai mult de 20 de ani. Utilizeaza materiale naturale ce provin din surse de cea mai inalta calitate. Produsele sunt formulate cu o absorbtie deosebita, de exemplu substante sub forma organica.

Ofera 100% garantia calitatii pentru toate produsele. Produsele sunt supuse unor controale stricte si multiple, pentru a asigura in permanenta o calitate excelenta. Majoritatea suplimentelor alimentare sunt produse in conditii farmaceutice in SUA. Produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue si unor proceduri de examinare regulate de catre FDA (Food and Drug Administration).

Coopereaza strans cu autoritatile locale de resort pentru a se asigura ca produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai inalta calitate.

Toate produsele au Certificat de Control al Calitatii, Asigurarea Calitatii si de bune Practici de Fabricatie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Low Deuterium Oxy Crystal 50ml CaliVita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Low Deuterium Oxy Crystal 50ml CaliVita
Low Deuterium Oxy Crystal 50ml CaliVita