Lecithin 1360mg 100cps SOLGAR

62.70lei

Lecithin 1360 mg 100cps SOLGAR stimuleaza sistemul nervos si imbunatateste functia cognitiva. Previne apartia nivelurilor ridicate de colesterol.

Stoc epuizat

SKU: SOLG.00007 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Lecithin 1360 mg 100cps SOLGAR stimuleaza sistemul nervos si imbunatateste functia cognitiva. Previne apartia nivelurilor ridicate de colesterol.

O sursa concentrata de fosfatidilcolina, fosfatidilinositol si acizi grasi nesaturati esentiali, cu gust placut. Lecitina: Contribuie la mentinerea si controlul greutatii. Previne apartia nivelurilor ridicate de colesterol si a arterosclerozei. Stimuleaza sistemul nervos si imbunatateste functia cognitiva. intareste sistemul imunitar impotriva infectiilor virale.

Lecithin 1360 mg 100cps SOLGAR se administra ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) capsula moale de pana la sase ori pe zi, preferabil in timpul mesei.

Fiecare capsula moale Lecithin 1360 mg 100cps SOLGAR asigura: Lecitina din soia 1360 mg.

Aleg SOLGAR deoarece:

Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea! Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale. Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic. Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie.

Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie. Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor. Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale. Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lecithin 1360mg 100cps SOLGAR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!