L-Lysine 500mg 50cps SOLGAR

59.90lei

L-lysine 500 mg 50cps SOLGAR este important pentru cresterea si repararea tesuturilor, cat si pentru productia hormonilor, enzimelor si anticorpilor.

Stoc epuizat

SKU: SOLG.00092 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

L-lysine 500 mg 50cps SOLGAR este important pentru cresterea si repararea tesuturilor, cat si pentru productia hormonilor, enzimelor si anticorpilor.

Sunt directionate eforturi de cercetare in ceea ce priveste potentialul rol benefic in prevenirea si tratarea virusului herpetic. Se gaseste in cantitati mari in tesuturile musculare. L-lysine 500 mg 50cps SOLGAR poate fi consumat de vegetarieni.

Mod de administrare L-lysine 500 mg 50cps SOLGAR : Se administreaza ca supliment alimentar pentru adulti, una (1) sau doua (2) capsule vegetale pe zi cu suc sau apa, intre mese.

Compozitie: Fiecare capsula vegetala L-lysine 500 mg 50cps SOLGAR asigura: (sub forma de HCL) (in forma libera) 500mg.

Aleg SOLGAR deoarece:

Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea! Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale. Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic. Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie.

Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie. Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor. Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale. Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „L-Lysine 500mg 50cps SOLGAR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!