L-Glutathione 50mg 30cps SOLGAR

80.70lei

L-glutathione 50 mg SOLGAR actioneaza ca antioxidant implicat in procesul de detoxifiere a ficatului si in transportul aminoacizilor in membrana celulelor.

În stoc

SKU: SOLG.00056 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

L-glutathione 50 mg SOLGAR actioneaza ca antioxidant implicat in procesul de detoxifiere a ficatului si in transportul aminoacizilor in membrana celulelor.

L-glutationul este o peptida naturala purtatoare de sulf formata prin legarea a trei aminoacizi: acid glutamic, cisteina si glicina. Actioneaza ca un antioxidant, implicat in procesul de detoxifiere a ficatului, cat si in transportarea aminoacizilor de-a lungul membranelor celulare. L-glutathione 50 mg 30cps SOLGAR poate fi consumat de vegetarieni.

L-glutathione 50 mg 30cps SOLGAR se administreaza ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) capsula vegetala pe zi cu suc sau apa, intre mese.

Fiecare capsula vegetala L-glutathione 50 mg 30cps SOLGAR asigura: L-glutation (redus) 50mg

Aleg SOLGAR deoarece:

Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea! Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale. Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic. Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie.

Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie. Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor. Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale. Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „L-Glutathione 50mg 30cps SOLGAR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

L-Glutathione 50mg 30cps SOLGAR
L-Glutathione 50mg 30cps SOLGAR