Iridina Revigorant picaturi 10ml Yong Kang

38.80lei

Iridina Revigorant picaturi 10ml Yong Kang reduce inrosirea ochilor datorata factorilor de mediu precum vantul, soarele, fumul, poluarea.

Stoc epuizat

SKU: YONG.00059 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Iridina Revigorant picaturi 10ml Yong Kang reduce inrosirea ochilor datorata factorilor de mediu precum vantul, soarele, fumul, poluarea. 

 

Iridina Revigorant este o solutie sterila de uz oftalmic cu pH fiziologic, pe baza de apa distilata de hamamelis, de musetel, de euphrasia (silur), recunoscute pentru proprietatile lor revigorante si calmante, si pe baza de apa distilata de Nalba, recunoscuta pentru proprietatile ei calmante.

Solutia este ambalata in recipiente practice multidoza de 10 ml.

Actiunea combinata a acestor elemente naturale reduce inrosirea ochilor datorata factorilor de mediu precum vantul, soarele, fumul, poluarea, incaperile cu aer conditionat si oboseala oculara datorata muncii si studiului intens, utilizarii excesive a computerului si expunerii la lumina. Iridina® Revigorant poate fi folosit si de utilizatorii de lentile de contact.

Mod de prezentare

Flacon 10ml

Compozitie

Apa distilata de Musetel, apa distilata de Hamamelis, apa distilata de Euphrasia (Silur), apa distilata de Nalba, fosfat de sodiu bibazic dodecahidrat, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, clorura de sodiu, disodiu EDTA, N-Hidroximetilglicinat (NIG), apa pentru preparate injectabile.

Nu contine clorura de benzalconiu.

Mod de administrare

Deschideti flaconul indepartand prin rotire capacul de protectie;

Instilati 1-2 picaturi in fiecare ochi, apasand usor flaconul;

Dupa utilizare, inchideti imediat flaconul: continutul poate fi utilizat timp de maxim 28 de zile de la prima deschidere;

Indicat si pentru uz frecvent, de mai multe ori pe zi, daca este necesar, dupa nevoie sau la indicatia medicului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Iridina Revigorant picaturi 10ml Yong Kang”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!