ImmunoMix Plus 50cps Aboca

55.70lei

ImmunoMix Plus 50cps de la Aboca este util pentru a sprijini sistemul natural de aparare a organismului.

În stoc

SKU: ABCA.00145 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

ImmunoMix Plus 50cps de la Aboca este util pentru a sprijini sistemul natural de aparare a organismului.

Immunomix Plus capsule este un produs 100%natural, fructul cercetarii Aboca, util pentru a sprijini sistemul natural de aparare a organismului, datorita extractului liofilizat multifractionat de Echinacea (Echina2-LMF), a sucului liofilizat de Soc si a concentratului total de Gheara Pisicii.

Echina 2-LMF:

Extract liofilizat multifractionat din radacina de Echinacea pallida.

Este un extract titrat si standardizat in echinacozide si polizaharide, pe care Aboca il obtine pornind de la o varietate de Echinacea pallida, cultivata direct de catre Aboca in regim de Agricultura Ecologica.

Avertizari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta ̆variata ̆si echilibrata si un mod de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Prezentare: Conține 50 de capsule 25 a cate 500 mg fiecare

Ingrediente: Pulbere din radacina de Echinacea pallida (Echinacea pallida), pulbere din coaja de Gheara Pisicii (Uncaria tomentosa), Gelatina, Extract liofilizat multifractionat din radacina de Echinacea pallida (Echinacea pallida) (Echina2-LMF), suc liofilizat din fructe de Soc (Sambucus nigra), guma de Salcam (Acacia senegal), extract liofilizat din coaja de Gheara Pisicii (Uncaria tomentosa).

CANTITATE PENTRU DOZA ZILNICA MAXIMA RECOMANDATA (4 CAPSULE)

Extract liofilizat multifractionat din radacina de Echinacea pallida (Echina2-LMF) 323,2 mg, titrat in ulei esential ≥ 2% 6,4 mg, Titrat polizaharide (metoda HPLC-SEC) 20% 64,6 mg, Fitocomplex total din radacina de Echinacea pallida 404 mg, Titrat echinacozida 0,6% (Metoda HPLC) 2,4 mg, Suc liofilizat din fructe de Soc 242,4 mg, echivalent cu 3,7 g de boabe de Soc proaspete), Concentrat total din coaja de Gheara Pisicii 404 mg

Administrare: 2 capsule pe zi, de preferinta dimineata si pentru perioade de cel putin 20 de zile; doza poate fi crescuta pana la doua ori pe zi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ImmunoMix Plus 50cps Aboca”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

ImmunoMix Plus 50cps Aboca
ImmunoMix Plus 50cps Aboca