Igienol spray dezinfectant verde mar 750ml Interstar

22.30lei

Igienol spray dezinfectant verde mar 750ml elimina 99,9% dintre bacterii si dizolva grasimea si depunerile de sapun, pentru o curatenie rapida si fara efort.

Stoc epuizat

SKU: INTE.00196 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Igienol spray dezinfectant verde mar 750ml elimina 99,9% dintre bacterii si dizolva grasimea si depunerile de sapun, pentru o curatenie rapida si fara efort.

Cu o forma practica, usor de utilizat datorita pompei cu care produsul este prevazut, Igienol Dezinfectant Suprafete Mici vine in ajutorul familiei tale atunci cand vrei sa dezinfectezi in siguranta suprafetele mici si obiectele din casa.

Fara clor, deci fara efectele negative ale acestuia, produsul este sigur pentru suprafetele delicate, dar si pentru obiectele dezinfectate cu care copiii si prietenii necuvantatori intra in contact.

Elimina 99,9% dintre bacterii (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae) si dizolva grasimea si depunerile de sapun, pentru o curatenie rapida si fara efort.

Practice, economice si usor de schimbat, rezervele se utilizeaza rapid (prin desfacerea pompei de la produs si aplicarea acesteia rezervei).

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Igienol spray dezinfectant verde mar 750ml Interstar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!