Igienol dezinfect. universal Albastru 1L (12809) Interstar

23.60lei

Igienol dezinfect. universal Albastru 1L dezinfecteaza in siguranta orice suprafata precum gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita, clante, tastatura, mouse, intrerupator, galeata de gunoi, robineti, dus.

Stoc epuizat

SKU: INTE.00083 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Igienol dezinfect. universal Albastru 1L dezinfecteaza in siguranta orice suprafata precum gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita, clante, tastatura, mouse, intrerupator, galeata de gunoi, robineti, dus.

Cu Igienol poti dezinfecta oriunde si oricand simti nevoia de dezinfectare. Igienol dezinfecteaza in siguranta orice suprafata (gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita, clante, tastatura, mouse, intrerupator, galeata de gunoi, robineti, dus), inclusiv cele cu care copiii intra in contact, deoarece nu contine clor (hipoclorit de sodiu).
Testat de Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Microbiologie- Imunologie „Cantacuzino. Produs avizat de Ministerul Sanatatii.
Produsele sunt disponibile in variantele „Pine Fresh” si „Red Fresh”, 1L.
Igienol este un dezinfectant fara clor pentru suprafete si obiecte ce curata si dezinfecteaza, omorand:
bacteriile, virusurile si fungii. Igienol dezinfecteaza in siguranta suprafetele cu care copiii vin in contact (inclusiv lemnul), fara sa le atace si fara efectele negative ale produselor dezinfectante pe baza de clor (hipoclorit de sodiu). In plus, Igienol are un miros placut.

Igienol Albastru este un dezinfectant universal ce omoara 99.9% din bacterii, virusuri si fungi.

Igienol dezinfectant universal distruge:
– bacterii precum: Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Pseudomonas aeruginosa
– fungi precum: Aspergillus niger – asa numitul „mucegai” si Candida albicans
– virusuri precum: Poliovirus si Adenovirus, un virus cu rezistenta mare la dezinfectantii obisnuiti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Igienol dezinfect. universal Albastru 1L (12809) Interstar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!