Hyper-Astm 60Cps Hypericum

27.40lei

În stoc

SKU: HYPE.00430 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

HYPER-ASTM 60cps HYPERICUM

Compozitie:

Extract natural din: Cimbrisor-Thymus serpyllum, Unguras-Marrubium vulgare, Sovarv-Origanum vulgare, Patlagina-mare-Plantago major, Potbal-Tussilago farfara, Isop-Hyssopus officinalis, Coada-soricelului-Achillea millefolium, Menta-Mentha piperita, Alun-Corylus avellana;

Actiune farmacologica

– antispastica, sedative, expectoranta, antialergica, antiseptica, vasodilatatoare

Mod de utilizare

Pentru adulti, doza recomandata este de 3-6 capsule pe zi, cate 1-2 dupa fiecare masa principala in cure de 30 zile cu pauze de 10 zile.

Utilizari terapeutice

Adjuvant in starile de astm bronsic infectios sau infecto-alergic, caracterizat printr-o nevoie intensa de aer oxigenat, deoarece evacuarea din plamani a aerului incarcat cu CO2 se face cu dificultate. Este recomandat in bronsite acute sau cronice prin reducerea spasmelelor bronsice.

Recomandam evitarea factorilor alergici care au fost identificati prin testele de laborator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Hyper-Astm 60Cps Hypericum”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Capsule Hyper-Astm HYPERICUM
Hyper-Astm 60Cps Hypericum