Guard-Your-Liver 30cps Secom Good Routine

52.00lei

Guard-Your-Liver 30cps Secom Good Routine reprezinta o asociere complexa pentru sustinerea functiilor hepatice.

În stoc

SKU: SECO.00503 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Guard-Your-Liver 30cps Secom Good Routine reprezinta o asociere complexa pentru sustinerea functiilor hepatice.

 

Asociere complexa pentru sustinerea functiilor hepatice: 900 mg Fosfolipide esentiale si 100 mg Silimarina per administrare.

Fosfolipide esentiale

Sunt componente regasite in toate membranele celulare ce vin in ajutorul anumitor organe, cum ar fi ficatul, atunci când acestea sunt supuse la factori de stres oxidativ si imbatranire celulara. Acestea sustin producerea si conservarea energiei celulare, emulsionarea grasimilor in prezenta bilei, cresterea ratei de solubilizare a colesterolului si protectia antioxidanta.

Silimarina

Proprietatile antioxidante, detoxifiante, antiinflamatoare si de neutralizare a radicalilor liberi ale Silimarinei sustin protectia ficatului supus la factori nocivi precum: poluarea si stresul urban, stilul de viata dezechilibrat (dieta inadecvata, alcool, tutun, medicamente). Principalul compus activ al extractului standardizat in Silimarina este reprezentat de Silibina.

Silibina

Din cauza solubilitatii sale scazute dupa administrare orala, biodisponibilitatea Silibinei poate fi afectata. O modalitate de crestere a biodisponibilitatii este reprezentata de formarea complexului natural cu Fosfolipide esentiale, in speta Fosfatidilcolina. Complexul natural stabil format intre Silibina si Fosfatidilcolina potenteaza actiunile de protectie si de sustinere a sanatatii ficatului comparativ cu cele ale Silimarinei si Fosfolipidelor administrate individual.

Fosfatidilcolina

Asigura protectie la nivelul ficatului si sustine metabolizarea grasimilor de la acest nivel. Fosfatidilcolina de la nivel celular este sintetizata din Colina. Colina contribuie la metabolismul normal al lipidelor – proces cheie prin care organismul converteste sursele de grasimi in surse de energie.

Utilizare

GUARD-YOUR-LIVER® se recomanda pentru sustinerea functiilor ficatului (detoxifiere, sinteza proteinelor etc.), in cazul exceselor si dezechilibrelor alimentare, persoanelor expuse factorilor de stres (fizici, psihici, sociali etc.).

Mod de administrare

Adulti si adolescenti cu varsta peste 14 ani, 1-2 capsule/zi, la masa, cu 200 ml apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Guard-Your-Liver 30cps Secom Good Routine”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Guard-Your-Liver 30cps Secom Good Routine
Guard-Your-Liver 30cps Secom Good Routine