Ginkgo 150 Concentrare 20cps DVR Pharm

18.20lei

Ginkgo 150 Concentrare 20cps este recomandat celor care au nevoie de un plus de atentie, luciditate si coordonare, sustine functionarea normala a creierului si a sistemului nervos.

Stoc epuizat

SKU: DVRP.00072 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Ginkgo 150 Concentrare 20cps este recomandat celor care au nevoie de un plus de atentie, luciditate si coordonare, sustine functionarea normala a creierului si a sistemului nervos.

Este un produs care amplifica atentia, creste capacitatea de concentrare mentala, imbunatateste reflexele si coordonarea. Ingredientele atent selectionate, de provenienta si calitate europeana, care conduc la aceste efecte sunt: – extractul standardizat de Ginkgo biloba – este un puternic stimulent al circulatiei sanguine la nivelul creierului, imbunatatind tot o data utilizarea oxigenului la acest nivel. Aceasta conduce la imbunatatirea semnificativa atentiei, creste capacitatea de efort intelectual, optimizeaza coordonarea neuro-motorie.

Nu in ultimul rand, extractul din aceasta planta are efect antidepresiv si stimulent nervos, ceea ce optimizeaza, de asemenea, functiile cognitive. – extractul standardizat de Guarana – are un puternic efect stimulent asupra sistemului nervos. Este cunoscuta mai ales ca planta ca planta anti-somnolenta si anti-astenie, fiind folosita de cei care trebuie sa faca un supra-efort fizic sau intelectual.

De asemenea, Guarana imbunatatete reflexele, imbunatateste precizia si promptitudinea raspunsului la stimuli, fiind folositoare la actiuni cum ar fi sofatul, dezvoltarea de software complexe, manipularea unor utilaje de precizie etc. – extractul standardizat de Sunatoare – este recunoscut pentru efectul sau puternic anti-depresiv, anxiolitic si vigilizant (amplifica starea de luciditate mentala).

Sustine functionarea normala a creierului si a sistemului nervos; sustine procesele cognitive normale (atentia) si gestionarea normala a stresului fiziologic si psihologic.

Are rol benefic in: Oboseala fizica si intelectuala; Somnolenta, stari de confuzie mentala la trezirea din somn; Depresie; Coordonare neuro-motorie deficitara Incapacitate de concentrare mentala

Este recomandat in mod special celor care au nevoie de un plus de atentie, luciditate si coordonare atunci cand fact eforturi indelungate in domenii cum ar fi: sofatul sau pilotajul, dezvoltarea si testarea de software, grafica pe calculator, sporturile care necesita un nivel ridicat de precizie etc.

Precautii si contraindicatii: Persoanele cu afectiuni cardiovasculare vor lua acest produs numai cu acordul medicului. Produsul nu se administreaza cu mai putin de cinci ore inainte de culcare.

Prezentare: Cutia contine 20 capsule.

Compozitie: Ginkgo biloba, frunze, extract hidroalcoolic 24/6, cu 24% flavonoide si 6% terpenoide: 150mg; Ginkgo biloba, frunze: 125 mg; Magneziu, extract natural din sare marina: 100mg; capsula de gelatina tare; Guarana (Paullinia cupana), seminte, extract: 62,5mg; Sunatoare (Hypericum perforatum), parti aeriene, extract cu 0,3% hipericina: 32,5mg; Cafea verde (Coffea robusta), pulbere: 30mg.

Mod de administrare: Se ia cate 1 capsula/zi, in doza unica. Tratamentul se poate face ocazional, atunci cand avem nevoie de o capacitate sporita de efort, dar si sistematic, caz in care se ia 1 capsula pe zi, vreme de 20 de zile, dupa care se face o saptamana de pauza.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ginkgo 150 Concentrare 20cps DVR Pharm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!