Famil-E 60Cps Jarrow Formulas Secom

205.00lei

Famil-E Jarrow Formulas Secom contine 8 forme de vitamina E. Protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Ajunge pana la 60 de zile de administrare

Stoc epuizat

SKU: SECO.00197 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

FAMIL-E 60 capsule JARROW FORMULAS SECOM

Protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ! Descriere – FAMIL-E (60cps) gelatinoase moi

Contine toate cele 8 forme de vitamina E cu rol in reducerea stresului oxidativ.

Avantaje:

contine 4 forme de tocoferoli: d-alfa, d-beta, d-gamma, d-delta tocoferoli contine 4 forme de tocotrienoli: d-alfa, d-beta, d-gamma, d-delta tocotrienoli contine Tocomin SupraBio®, extract brevetat de Carotech, Inc., certificat Non-GMO, Kosher, Halal ajunge pana la 60 de zile de administrare protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Compozitie – per 1 capsula d-gamma tocoferol 250 mg (din amestec complex de tocoferol furnizand d-alfa, d-beta, d-gamma, d-delta tocoferoli) Vitamina E 60 UI (d-alfa tocoferol)(amestec complex de tocoferol/Tocomin SupraBio®) Tocotrienoli 38 mg (amestec)(d-alfa, d-beta, d-gamma, d-delta)(din Tocomin SupraBio®)

Administrare:

Cate 1 capsula/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitat.

A nu se administra persoanelor care se pregatesc sau care se refac dupa operatie chirurgicala, decat la recomandarea unui specialist.

A nu se depasi doza zilnica recomandata

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Famil-E 60Cps Jarrow Formulas Secom”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!