Extract Hidro-Glicero-Glicolic de Propolis 33% 25ml Manicos

17,10lei

Extract hidro-glicero-glicolic de propolis 33% 25ml Manicos accelereaza cicatrizarea ranilor si aftelor bucale, este antiseptic general si bactericid.

Stoc epuizat

SKU: MANI.00040 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Extract hidro-glicero-glicolic de propolis 33% 25ml Manicos accelereaza cicatrizarea ranilor si aftelor bucale, este antiseptic general si bactericid.

Actiune interna: imunostimulator, antiseptic general, febrifug, bactericid, bacteriostatic.

Actiune externa: dezinfectant, adjuvant in infectiile cavitatii bucale si ale faringelui, antiherpetic, accelereaza cicatrizarea ranilor si aftelor bucale.

Administrare interna (produsul se poate utiliza ca atare sau diluat cu sirop sau miere de albine):
adulti: 20 de picaturi, de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de masa; copii: 5 picaturi, de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de masa.
Administrare externa: se tamponeaza direct zona afectata. Se testeaza in prealabil toleranta la produs.
Compozitie pentru 100 g produs Extract hidro-glicero-glicolic de propolis 33% 25ml Manicos: propolis 33 g, amestec glicerina – apa demineralizata – propilen glicol (raport 4:3:3) pana la 100 g. Produsul poate contine particule de propolis in suspensie sau depuneri care nu constituie defect de calitate.

Valoare energetica: 403 kcal pentru 100 g produs.
Uz intern si extern.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Extract Hidro-Glicero-Glicolic de Propolis 33% 25ml Manicos”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!