Extract Albastrele 50ml Herbagen

6.20lei

Extract de albastrele de la Herbagen are un efect antiinflamator, antiseptic, bacteriostatic, emolient, calmant si tonic. Reduce cearcanele si calmeaza tenul iritat.

Stoc epuizat

SKU: HERB.00802 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Extract de albastrele de la Herbagen are un efect antiinflamator, antiseptic, bacteriostatic, emolient, calmant si tonic. Reduce cearcanele si calmeaza tenul iritat.

ALBASTRELE ( Centaurea cyanus ) extract hidropropilenglicolic.

ALBASTRELE ( Centaurea cyanus ) – Familia Asteraceae.

Cresc prin locuri uscate, pietroase, pe santuri, si mai ales pe langa lanurile de grau. In scop terapeutic sunt folosite doar florile de culoare albastra. Florile sunt dispuse mai multe la un loc, formand un capitul, inconjurat de bractee de culoare verde, cu marginile acoperite cu dintisori bruni. Florile marginale sunt mai de dimensiuni mai mari, avand forma unei palnii cu 5 dinti. Florile centrale sunt mai mici. Albastrelele au in compozitie: poliene (centaur X), poliene (centaur Y); substante amare: centaurina (cnicina); un glicozid: cicorina, mucilagii, tanin, un antocian glicozidic: cianina, antocianidine, saruri de potasiu si mangan. Substantele active importante: centaurina, pelargonina, cianina, tannin.

Actiuni : antiinflamator, antiseptic, bacteriostatic, emolient, calmant, tonic.

Recomandari pentru extract albastrele si Mod de utilizare :

– efect anticearcan si antipungi – se aplica sub forma de comprese de 2 ori pe zi cate o ora.

– riduri – se aplica sub forma de comprese de 2 ori pe zi cate o ora.

– ten iritat si inflamat – se aplica sub forma de comprese de 2 ori pe zi cate o ora.

Ingrediente / 100 ml : apa demineralizata, propilenglicol, flori de Albastrele ( Centaurea cyanus ) -13 g , benzoat de sodiu, sorbat de potasiu.

Important! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/utilizare!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Extract Albastrele 50ml Herbagen”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!