E-Protect Personal, dispozitiv protectie contra radiatii Calivita

424.40lei

E-Protect Personal este un dispozitiv de protectie contra radiatii de la CaliVita care contine doua Stickere E-Protect si un Card E-protect.

SKU: CE0072 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

E-Protect Personal este un dispozitiv de protectie contra radiatii de la Calivita. Toate dispozitivele electronice si de transmisie emit unde electromagnetice. In ultimii ani, cresterea fara precedent a utilizarii aparatelor electronice mobile si a tehnologiei wireless a facut ca persoanele obisnuite sa fie tinta unui volum din ce in ce mai crescut de radiatii electromagnetice. Aceste radiatii sunt invizibile, dar au efecte potential adverse asupra sanatatii umane. Gama de produse E-Protect de la CaliVita Electronics a fost conceputa special pentru a oferi protectie impotriva efectelor nocive ale radiatiilor electromagnetice (EMF).

Pachetul contine:

STICKER E-PROTECT (2 bucati)

Acest Sticker E-Protect se aplicat direct pe dispozitivul electronic: pe spatele telefonului mobil, pe laptop, pe monitor, pe cuptorul cu microunde, pe bordul masinii etc. Aplica un sticker pe fiecare dispozitiv folosit!

CARD E-PROTECT (1 bucata)

Acest Card E-Protect functionaza in mod optim cand este amplasat in apropierea corpului. Pastreaza-l in buzunar, in geanta sau in portofel. Fa cadou cate unul fiecarui membru al familiei, in special copiilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „E-Protect Personal, dispozitiv protectie contra radiatii Calivita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

E-Protect Personal
E-Protect Personal, dispozitiv protectie contra radiatii Calivita