Devil-s Claw 100cps SOLGAR

100.40lei

Devil-s claw 100cps SOLGAR are efect antiinflamator, analgesic, diuretic, ajuta la eliminarea acidului uric. Este util in osteoartrita si reumatism general.

Stoc epuizat

SKU: SOLG.00050 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Devil-s claw 100cps SOLGAR are efect antiinflamator, analgesic, diuretic, ajuta la eliminarea acidului uric. Este util in osteoartrita si reumatism general.

Gheara diavolului / Devil’ s Claw Harpagophytum procumbens are un efect antiinflamator, analgezic si diuretic, ce ajuta la eliminarea acidului uric. Este util in caz de osteoartrita, artrita reumatoida, guta si reumatism general.

Devil-s claw 100cps SOLGAR se administreaza ca supliment alimentar pentru adulti, una (1) pana la trei (3) capsule vegetale pe zi, preferabil in timpul mesei.

Fiecare capsula vegetala Devil-s claw 100cps SOLGAR asigura: Pudra din radacina secundara de Gheara diavolului neprelucrata 382mg Extract pudra din radacina de Gheara diavolului (6:1) 39mg

Aleg SOLGAR deoarece:

Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea! Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale. Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic. Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie.

Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie. Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor. Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale. Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Devil-s Claw 100cps SOLGAR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!