Detox Patch, plasturi pentru detoxifirea organismului Calivita

146.10lei

Detox Patch de la CaliVita, contine un set de 12 plasturi pentru detoxifierea organismului. Ajuta la eliminarea toxinelor si a substantelor toxice acumulate in organism

SKU: CV0139 Categorii: , Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Detox Patch de la CaliVita, contine un set de 12 plasturi pentru detoxifierea organismului. Organismul nostru trebuie sa faca fata zilnic unui numar mare de toxine astfel ca diverse substante toxice se pot acumula in organism. Aceasta apare ca si consecinta a expunerii la poluar1ea mediului inconjurator, la diverse substante chimice, medicamente si la unele produse de larg consum. Folosindu-se de ingredientele sale atent selctionate si cu ajutorul caldurii emise de turmalina si a cunostintelor de reflexologie orientala, Detox Patch ajuta la indepartarea acestor substante in timpul perioadei de relaxare prin aplicarea unor metode naturale.
Detox Patch – Pliculete cu pulbere pentru detoxificarea naturala a organismului.

Fiecare pliculet contine amestec de pulbere din: otet de bambus, otet de chiparos, turmalina, ciuperca agaricus, radacina de achyranthis, radacina de bujor rosu (paeoniae rubrae), ginseng siberian, artemisia iwayomogi, caragana sinica, platicodon grandiflorum.

Se recomanda tuturor celor care doresc sa elimine substantele toxice acumulate in organism. Persoanelor pentru care traditionalele perioade de detoxifiere sunt prea greu de suportat. Detox Patch ofera o metoda de detoxifiere mai blanda si mai usoara. Persoanelor care urmeaza periodic tratamente de detoxifiere, pentru a completa efectul suplimentelor alimentare.

Reflexologia talpii piciorului este unul dintre tratamentele alternative ale caror efecte si eficacitate au fost recunoscute de medicina occidentala

O cutie contine:

– 12 pliculete cu pulbere din extracte de plante
– 12 benzi adezive

Mod de utilizare

Se ataseaza de talpa piciorului cu ajutorul foliei adezive si se lasa asa cel putin opt ore!

Este mai confortabil uzul pe timpul noptii.

De ce sa alegeti produsele CaliVita?

CaliVita ofera o gama de produse care satisface cele mai stricte conditii de calitate, de mai mult de 20 de ani. Utilizeaza materiale naturale ce provin din surse de cea mai inalta calitate. Produsele sunt formulate cu o absorbtie deosebita, de exemplu substante sub forma organica.

Ofera 100% garantia calitatii pentru toate produsele. Produsele sunt supuse unor controale stricte si multiple, pentru a asigura in permanenta o calitate excelenta. Majoritatea suplimentelor alimentare sunt produse in conditii farmaceutice in SUA. Produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue si unor proceduri de examinare regulate de catre FDA (Food and Drug Administration).

Coopereaza strans cu autoritatile locale de resort pentru a se asigura ca produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai inalta calitate.

Toate produsele au Certificat de Control al Calitatii, Asigurarea Calitatii si de bune Practici de Fabricatie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detox Patch, plasturi pentru detoxifirea organismului Calivita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Detox Patch
Detox Patch, plasturi pentru detoxifirea organismului Calivita