Coniprostatomed 50Ml Elzin Plant

16.00lei

Coniprostatomed 50Ml Elzin Plant recomandat la afectiuni ale prostatei, boli de rinichi, cai urinare, cancer de prostata, afectiuni hepatice

În stoc

SKU: ELPL.00018 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Coniprostatomed 50Ml Elzin Plant. Cancer de prostata,boli de rinichi,cai urinare.

Ingrediente: Extract hidroalcoolic de merisor (Quadrupedibus), Extract hidroalcoolic de busuioc (Basilici herba), Extract hidroalcoolic de pufulita (Epilobil herba), Extract hidroalcoolic de ghimpe (Xanthii herba),Extract hidroalcoolic de rasina de conifere.

Caracteristici

Produsul este un supliment alimentar pe baza de extracte hidroalcoolice din plante (merisor, busuioc, pufulita, ghimpe) si rasina de conifere. Datorita principalelor componente (acizi terpenici, acizi aromatici si alifatic, derivati fenolici, taninuri, poloholozide, flavonoide, fitosteroli).

Produsul este recomandat ca ADJUVANT in afectiuni ale prostatei (hiperplazie de prostata, cancer deprostata); boli de rinichi, cai urinare si vezica urinara; probleme de mictiune; afectiuni hepatice (hepatite, ciroza); ulcer gastro-duodenal.

Principalele componente, actiuni si utilizari ale ingredientelor folosite:

EXTRACT HIDROALCOOLIC DE RASINA DE CONIFERE: Extractul alcoolic de rasina de conifere este un macerat al rasinii de conifere (brad, pin, molid,) in alcool de 96%.

Rasina de conifere este un produs vegeta complex, constituit din amestecuri eterogene de substante organice rezultate prin oxidarea si polimerizarea compusilor terpenici si aromatici ai uleiurilor volatile. Principalele componente: acizi terpenici (rezinici) – abietic, levopimaric, dextrosapinic; acizi aromatici sau alifatici – acid benzoic si derivatii fenil propanici (acid cinamic, ferulic, cumaric); rezinoli (alcooli aromatici superiori, fenoli, alcooli terpenoidici) ceruri, acizi grasi, ulei volatil bogat in alfa si beta pinen.

Actiune: antiseptica, reconfortanta, orexigena, antiinflamatoare, cicatrizanta, astringenta, antireumatica. Rasina de conifere este utilizata in ameliorarea diferitelor afectiuni precum: afectiuni ale aparatului respirator (bronsite, astm, afectiuni pulmonare cronice), dureri de gat (amigdalite, faringite, laringite), afte, halena, afectiuni gingivale, litiaze renale, infectii urinare (cistite), renale (nefrite), afectiuni cutanate (arsuri, leziuni cutanate, plagi trenante), entorse si luxatii, hemoroizi, reumatism, astenie, covalescenta, dureri musculare, s.a.

EXTRACT HIDROALCOOLIC DE BUSUIOC: Extractul alcoolic de busuioc se obtine prin macerarea partii aeriene a plantei Ocimum basilicum (Basilici herba), recoltata in timpul infloririi, in amestec hidroalcoolic. Denumirea botanica: Basilici herba.

Principalele componente: ulei eteric (0,2-1,0%) estragol, eugenol, cineol, linalool, derivati fenolici (anetol), hidrocarburi (ocimen, terpinen, pinen), materii tanate, s.a. Semintele contin mucilagii.

Actiune si utilizari: antiseptica intestinala si renala, carminativa, stimuleaza digestia, galactogoga, antiemetica, diuretica, antiinflamatoare intestinala si renala, antiseptica, pulmonara, febrifuga.

Frunzele de busuioc, verzi sau uscate se utilizeaza in alimentatie drept condiment pentru aromatizarea mancarurilor, sosurilor, muraturilor, salatelor. In industrie, busuiocul se foloseste la aromatizarea mezelurilor, branzeturilor, pastelor, muraturilor, etc. Datorita proprietatilor antiinfectioase si imunostimulente, conferite de prezenta uleiului eteric, busuiocul este util in bronsite, laringite, faringite, sinuzite, gripa, enterocolite acute infectioase, colita cronica de fermentatie, in combaterea aftelor, stomatitelor, amigdalitei (sub forma de gargara) sau a rinitelor (sub forma de inhalatii).

Recomandari:

– Hepatita epidemica

– Afectiuni ale prostatei

Compozitie:

-Contine extract hidroalcoolic de: -busuioc -pufulita -ghimpe -rasina de conifere

Indicatii

– Recomandat ca adjuvant in:

– afectiuni ale prostatei

– boli de rinichi, cai urinare si vezica urinara

– probleme de mictiune

– afectiuni hepatice

– ulcer gastro-duodenal.

-Administrare:

-Adulti -30 picaturi de 3 ori pe zi cu 20 de minute inainte de mese, de preferat intr-o cana de ceai de ghimpe si pufulita.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coniprostatomed 50Ml Elzin Plant”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Coniprostatomed 50Ml Elzin Plant
Coniprostatomed 50Ml Elzin Plant