Colostrum Prime Life 120Cps Jarrow Secom

166.10lei

Colostrum Prime Life 120cps Jarrow Secom antioxidant, detoxifiant, digestiv. Reface tesutul nervos, ocular, pulmonar, cardiac, osos, muscular.

În stoc

SKU: SECO.00021 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Prezentare:

  • echilibrarea sistemului imunitar
  • reducerea tulburarilor digestive (de ex.: colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva), reface mucoasa digestiva si reduce permeabilitatea intestinala
  • sustinerea functiei hematopoietice a maduvei osoase (sustine functia si structura globulelor rosii, capteaza fierul in exces din tesuturi si il directioneaza catre maduva osoasa)
  • reducerea stresului oxidativ
  • refacerea tesuturilor nervoase, oculare, pulmonare, cardiace, osoase, musculare
  • imbunatatirea performantelor sportive, refacerea organismului in perioadele de convalescenta si efort fizic intens
  • inducerea starii de bine
  • reducerea consecintelor imbatranirii
  • imbunatatirea functiilor organismului in stari de epuizare manifestate prin: pierdere in greutate, atrofie musculara, slabiciune, pierderea apetitului, deshidratare

Ingredinete:
Colostr – 500 mg, Imunoglobulina ≥175 mg, Lactoferina – 5 mg
Componente bioactive: imunoglobuline (A, D, E, G, M), lactoferina, factor de crestere epiteliala, factor de crestere neuronala, factor de crestere pentru fibroblaste, receptori de insulina ca factori de crestere Igf-I si Igf-II, factori de transformare si crestere A si B, factor de crestere PDGF, angiogenin, PRP (polipeptida bogata in proteine), glicoproteine, lactalbumine, vitaminele A si E, sulf, citokine, acid orotic, oligozaharide, glicoconjugate, lizozomi

Administrare:
Se recomanda cate 1-2 capsule/zi, intre mese, sau conform indicatiilor consultantului de specialitate.

Colostrul este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere. Factorii imunizanti si de crestere din compozitie ii confera capacitati curative extraordinare. Materia prima utilizata pentru produsul Colostrum Prime.
Life® este colostru colectat in primele 12 ore de la fatare din laptele vacilor hranite cu iarba din lunile de primavara si liofilizat la temperatura de -40° Celsius. Prelucrarea la temperaturi joase mentine continutul si biodisponibilitatea produsului. Pasteurizarea (care distruge enzimele) nu se aplica in nicio etapa a procesului de fabricatie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colostrum Prime Life 120Cps Jarrow Secom”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Colostrum Prime Life 120Cps Jarrow Secom
Colostrum Prime Life 120Cps Jarrow Secom