Cavit 9 Plus Ciocolata 20cpr Biofarm

21.90lei

CAVIT 9 PLUS CIOCOLATA este recomandat in toate starile care necesita un aport sporit de vitamine, in perioadele de efort fizic sau intelectual intens, convalescenta, in caz de oboseala excesiva, senzatia de lipsa de energie, lipsa apetitului alimentar.

Stoc epuizat

SKU: BIOF.00009 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Cavit 9 Plus Ciocolata este recomandat in toate starile care necesita un aport sporit de vitamine, in perioadele de efort fizic sau intelectual intens, convalescenta, in caz de oboseala excesiva, senzatia de lipsa de energie, lipsa apetitului alimentar.

Mod de administrare: Adolescenti si adulti: 1 tableta masticabila pe zi.

Compozitie:

O tableta masticabila contine: Vitamina A acetat 0,8 mg, Vitamina B1 0,89 mg, Vitamina B2 1,4 mg, Vitamina PP (vitamina B3) 3 mg, Vitamina B5 (acid pantotenic) 6 mg, Vitamina B6 0,82 mg, Vitamina C 60 mg, Vitamina D3 0,005 mg, Vitamina E 0,45 mg, gluconat de calciu 181,9 mg (echivalent a 17 mg calciu ionic).

Prezentare: Cutie cu 4 blistere a cate 5 tablete masticabile.

Forma farmaceutica: Tablete masticabile cu gust de ciocolata.

DCI: Multivitamine cu calciu.

Firma producatoare: S.C. Biofarm S.A

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cavit 9 Plus Ciocolata 20cpr Biofarm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!