Brewer-s Yeast cu Vitamina B12 (Drojdie de Bere) 250tbl SOLGAR

58.90lei

Brewer-s yeast este sursa de vitamine din complexul B si aminoacizi, utila in mod particular ca tonic general pentru sanatatea tuturor grupelor de varsta.

Stoc epuizat

SKU: SOLG.00102 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Brewer-s yeast este sursa de vitamine din complexul B si aminoacizi, utila in mod particular ca tonic general pentru sanatatea tuturor grupelor de varsta.

O drojdie de bere primara (Saccharomyces cerevisiae), complet naturala, ce reprezinta o sursa de aminoacizi, vitaminele din complexul B si minerale.

Sursa: majoritatea drojdiilor de bere sunt obtinute din procesul de fermentatie al berii. O astfel de fermentatie presupune utilizarea de cereale (precum orezul sau graul), malt, drojdie activa si flori uscate de hamei. Adaugarea de hamei in procesul de fermentatie confera berii aroma sa caracteristica, insa determina si gustul amar al drojdiei de bere uscate obtinute ca produs secundar. Brewer-s yeast cu vitamina b12 (drojdie de bere) 250tbl SOLGAR poate fi consumat de vegetarieni.

A se administra: ca supliment alimentar pentru adulti, sase (6) tablete pe zi, preferabil in timpul mesei.

Sase (6) tablete Brewer-s yeast cu vitamina b12 (drojdie de bere) 250tbl SOLGAR asigura: Pudra din drojdie de bere (contine orz, grau) 3000 mg Vitamina B12 (sub forma de prep. cianocobalamina) 5 μg

Aleg SOLGAR deoarece:

Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea! Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale. Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic. Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie.

Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie. Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor. Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale. Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brewer-s Yeast cu Vitamina B12 (Drojdie de Bere) 250tbl SOLGAR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!